Предстоящият мач с Черно Море ще бъде първото домакинство, откакто

...
Предстоящият мач с Черно Море ще бъде първото домакинство, откакто
Коментари Харесай

Ботев с поредица от инициативи за фондация “Спри рака“ на мача с Черно море

Предстоящият мач с Черно Море ще бъде първото домакинство, откогато Ботев (Пловдив) е сътрудник с фондация „ СПРИ РАКА “.
Прочетете още
По време на мача с „ моряците “ ще бъдат проведени две действия:

1. Всеки ще може да направи подаяние за потребностите на фонда. Ще сложим кутия за набиране на средства на клубната база.

2. 10% от продажбата на билети ще бъдат дарени от клуба на фондацията.

Ще бъдат пуснати в продажба и специфични тениски от фонд " Спри рака ", като проценти от всяка покупка ще отидат за потребностите на фондацията.

В идните мачове на Ботев през целия сезон ще бъдат проведени акции в поддръжка на фондация „ СПРИ РАКА “.

Напомняме ви, че можете да получите 11.0% отстъпка при закупуването на пакетен билет за идващите три домашен мача на Ботев (вече налично и в системата на Ивентим).

В същото време клуба ще се допита до почитателите за музикалния плейлист за домакинските мачове. Ботев към този момент разгласи конкурс за брандиране на клубния автобус.

Скъпи Ботевисти, обръщаме се към вас, с цел да изградим новият плейлист с музика на клубната ни база по време на дуелите на обичания ни клуб.

Предложения за песни, както и подготвени плейлисти от Spotify, Apple Music или YouTube Music може да изпращате на [email protected] написаха от клуба.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР