Предстоящата в събота кралска сватба на принц Хари и Меган

...
Предстоящата в събота кралска сватба на принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Предстоящата в събота кралска сватба се очаква да повиши британската икономика с 1,43 млрд. долара

Предстоящата в събота кралска женитба на принц Хари и Меган Маркъл се чака да увеличи стопанската система на Англия с 1,05 милиарда паунда, или с към 1,43 милиарда $, демонстрира разбор на консултантската компания Brand Finance, оповестява организация MarketWatch.

Трябва да се има поради, че консултантската компания удвои своите досегашни оценки, откакто в началото предвижда, че в английската стопанска система ще се влеят към 500 млн. паунда.

Според Ричард Хей, ръководещ шеф на Brand Finance, " звездната женитба " на принц Хари с американската актриса може да доближи по мярка на хипотетичните разноски и облаги сватбата на принц Уилям с Кейт през 2011-а година.

Консултантската компания базира своите предварителни оценки, употребявайки точно своя опит от предходната кралска женитба през 2011-а година. Според нея към 300 млн. паунда ще постъпят в хазната под формата на доходи от туризъм, което е с 3% над английските доходи от туризъм в границите на месец при предходната кралска женитба, като от Brand Finance чакат близо 3 милиона туристи да посетят Обединеното кралство.

Очакват се и доходи за към 300 млн. паунда главно като рекламна стойност с " марка Англия " вследствие на цялото в допълнение покритие, обвързвано с кралската женитба, уточни Ричард Хей. Близо 250 млн. английски лири ще дойдат и от увеличените продажбите на дребно, както и тези в заведенията за хранене, като консултантската компания базира тази своя оценка на обстоятелството, че към 40% от британците демонстрират интерес от сватбата, или към 25 млн. жители на Обединеното кралство. Според Ричард Хей, в случай че всеки един от тези британци, въодушевен от идната женитба, похарчи по някакъв метод в допълнение 10 паунда, това прави спомагателни разноски за към 250 млн. английски лири.

Преди кралската женитба стилната промишленост се чака да регистрира напредък, равняващ се на към 150 млн. паунда. " Хората наподобява се побъркват незабавно щом видят по какъв начин се облича Мегън Маркъл. Така да вземем за пример, моделът на една зелена рокля, която тя носеше през предишния месец, беше разпродадена единствено в границите на няколко часа ", уточни ръководещият шеф на Brand Finance

Неговата компания чака и увеличение на продажбите с 50 млн. паунда на рекламни продукти, свързани с идното събитие като монети, марки, чаши и всичко от този вид.

Трябва обаче да се има поради, че предстоящите доходи в размер на 1,05 милиарда паунда са единствено капка в морето предвид на обстоятелството, че брутният вътрешен артикул на Англия се прави оценка на към 2 трлн. паунда.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР