Предстоящата смяна на часовото време, в нощта срещу неделя, ще

...
Предстоящата смяна на часовото време, в нощта срещу неделя, ще
Коментари Харесай

Преминаването от лятно към зимно часово време ще засегне 13 пътнически влака в нощта срещу неделя

Предстоящата промяна на часовото време, в нощта против неделя, ще наложи промени във времепътуването на 13 пътнически влака. При прекосяването от лятно към зимно часово време е належащо някои пътнически влакове да престоят в разнообразни железопътни гари в нощта сред 26.10.2019 година и 27.10.2019 година Това се постанова, с цел да не бъде нарушен Графикът за придвижване на влаковете.

В железопътните транспорти е наложена нормалната процедура, влаковете да спрат в първата железопътна гара по маршрута си при приближаване на 04:00 ч. и да изчакат 60 минути. По този метод не се нарушава Графикът за придвижване на влаковете и се заобикаля по-ранно от оповестеното им
преминаване през съответните гари.

Преминаването от лятно към зимно часово време тази година ще засегне следните влакове с изчакване в най-близката жп гара, които са: Международният бърз трен № 492 от Истанбул за София ще престои в гара Свиленград; Бързият трен № 2626 от Варна за София (през Горна Оряховица) ще престои в гара Карлуково; Бързият трен № 2627 от София за Варна (през Горна Оряховица) ще престои в гара Дралфа; Бързият трен № 3636 от Варна за София (през Карлово) ще престои в гара Клисура; Бързият трен № 3637 от София за Варна (през Карлово) ще престои в гара Желю войвода; Бързият трен № 8626 от Бургас за София (през Пловдив) ще престои в гара Белово; Бързият трен № 8627 от София за Бургас (през Пловдив) ще престои в гара Коньово; Бързият трен № 8636 от Варна за Пловдив ще престои в гара Черна гора; Бързият трен № 8637 от Пловдив за Варна ще престои в гара Търнак; Бързият трен № 9647 от София за Силистра ще престои в гара Самуил; Пътническият трен № 16101 от Септември за Добринище ще престои в гара Велинград; Пътническият трен № 30151 от Карнобат за Варна ще престои в гара Лозарево; Крайградският пътнически трен № 20200 от Мездра за София ще престои в гара Лакатник. Подробна информация за разписанията на влаковете клиентите на националния железопътен транспортьор могат да получат на телефон 0700 10 200.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР