Предстоящата 2022 година ще премине под знака на Водния тигър.

...
Предстоящата 2022 година ще премине под знака на Водния тигър.
Коментари Харесай

2022 – годината на Водния тигър: Kакво трябва и какво не трябва да се прави

Предстоящата 2022 година ще премине под знака на Водния тигър. Но с цел да притеглим шанса и да избегнем проблемите, би трябвало да знаем какво обича и какво не обича повелителят на годината.
Какво би трябвало да създадем, с цел да притеглим шанса в дома си?

Най-добрият метод е да си вземете амулет. През 2022 година е добре това да е дрънкулка на тигър. По-добре, в случай че е направена от елементарен или полускъпоценен метал. И също по този начин е целесъобразно талисманът да е постоянно пред вас.

Не забравяйте, че преди настъпването на Нова година, е значимо да се избавите от всички талисмани, които сте придобили предходната година. Тигърът не обича противниците.
Какво да чакаме, какво да вършим и какво да не вършим в годината на Водния тигър?

Тигърът никога не е зло животно. Той е див звяр, който непрекъснато е в търсене на плячка и нови земи. Годината под неговия знак ще бъде ярка, енергична и непредсказуема. Тя ще донесе извънреден триумф в кариерата най-много на тези, чиито действия са свързани с обществено говорене, политика, творчество.

През тази година би трябвало да се стремите да научите нови неща, да се усъвършенствате и да овладеете нови познания и умения.

Тигърът е много влюбчив и по тази причина не са изключени сантиментални истории и буйни романи.

За да избегнете здравословни проблеми е значимо да не нарушавате режима си. Бъдете дейни и не рискувайте на вятъра.

Ето и какво би трябвало да създадем и в новогодишната нощ, с цел да притеглим шанса:Как да отпразнуваме Нова година?

Можете да празнувате годината на тигъра вкъщи или на открито. Той е своенравно животно, което не се опасява от нищо. Основното изискване е да не празнувате в огромна компания. Тигърът по природа е отшелник и не би се чувствал добре в сходна обстановка. По-добре да сте заобиколени единствено от най-близките ви.
Какво да облечем в празничната вечер?

Опитайте се да избегнете тигровия принт върху облеклата ви. Това по никакъв начин няма да се хареса на Тигъра. Заложете на неутрални цветове - пясъчно, златисто, наситено бежово, както и на нюанси на зелено.
Какво е добре да се употребява в новогодишната нощ?

Изберете салфетки и завивка в композиция от бяло и златисто. Задължително сложете свещи на масата. Добре е те да за в златисто. На трапезата би трябвало да участват следните плодове - райска ябълка, портокали, мандарини. Месото също е наложително. Колкото повече месни ястия има, толкоз по-добре! Сложете и зелена салата, тигърът обича всичко зелено.
Какво е добре да се подарява в годината на Водния тигър?

През 2022 година е добре да подарявате на обичаните си хора парфюми, картини, книги, красиво спално долни дрехи, долни дрехи и дарове, свързани с заниманието или работата им.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР