Предстои връщането му в затвора в Бургас, където му е

...
Предстои връщането му в затвора в Бургас, където му е
Коментари Харесай

Крадецът, който оскверни храм в Поморие, ограбил и възрастен мъж

Предстои връщането му в пандиза в Бургас, където му е мястото, сподели основният контрольор Златан Даскалов

34-годишният апаш, който отмъкна даренията от Аязмото на манастир „ Свети Георги Победоносец “ в Поморие, е ограбил и възрастен мъж. В дома на рецидивиста са открити движимости от тази кражба, сподели пред Българска национална телевизия началникът на Районното полицейско ръководство в морския град основният контрольор Златан Даскалов.

„ Вчера към 4:00 часа сутринта е получен сигнал в полицията за кражба в манастира. Когато идват сътрудниците, откриват, че е разрушена входната врата към Аязмото. Отворена е и касетата, в която са се събирали даренията. Извършен е оглед, конфискувани са материални доказателства за формираното досъдебно произвеждане “, добави той.

„ Кражбата е станала в Аязмото с лековитата вода. Всеки, който идва тук, слага дарения в кутията “, посочи кореспондентът Давид Сукнаров.

„ 34-годишният рецидивист в детайли разказа по какъв начин е прескочил входната врата на манастира и е разрушил входната врата. Как да дефинира това навлизане в църкви? Има очевидно уязвимост към такива места “, разяснява Даскалов. 

„ Вчера му е повдигнато обвиняване. Задържан е до 48 часа с разпореждане на прокуратурата. Предстои връщането му в пандиза в Бургас, където му е мястото “, сподели още той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР