Предстои работа по сключване на договор за поддръжка и за

...
Предстои работа по сключване на договор за поддръжка и за
Коментари Харесай

Ще възстановяват летателната годност на 14 самолети Су-25

Предстои работа по подписване на контракт за поддръжка и за възобновяване на летателната валидност на 14 щурмови самолети Су-25. Това заяви заместник-министърът на защитата Анатолий Величков.

Величков разяснява повода за злополуката на вертолета Ми-17, който се разруши през юни в авиобаза Крумово. При случая починаха двама водачи, а бордният механик беше тежко ранен.

"Загуба на рефлексите на водачите е причина за злополуката на вертолета Ми-17, който се разруши през юни в авиобаза Крумово. Това, което е споделил министърът на защитата сутринта с късата дефиниция, че случаят е в резултат на изгубени летателни рефлекси. Състоянието на летателната ни техника не е най-хубавото, само че министерството е подхванало ограничения за възобновяване на летателната валидност освен на хеликоптерната авиация, само че с подписването на контракта за интегрирана логистична поддръжка и на изтребителите МиГ-29 до 2021 година ", посочи зам.-министърът.

Министерството на защитата ще отдели 31 млн. лева за ремонта на старите руски вертолети на въоръжение в Българската войска, излиза наяве от план, оповестен от ведомството.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР