Предстои ни най-вълшебната нощ в годината - тази на 5-ти

...
Предстои ни най-вълшебната нощ в годината - тази на 5-ти
Коментари Харесай

Иде най-вълшебната нощ! Съднете желанията си с наречена вода!

Предстои ни най-вълшебната нощ в годината - тази на 5-ти против 6-ти януари. Точно среднощ всичките ви стремежи могат да се осъществен! С какво е по-различна тази нощ от всички останали ли? Свързана е с едно извънредно антично българско поверие за силата и магията на водата, което се е появило по нашите земи доста преди християнството.

Според предците ни, водата има силата да сбъдва желанията - точно по тази причина античните нации почитали реките и изворите с подобен огромен почит. А в пoлyнoщ нa Бoгoявлeниe вoдaтa зaпoчвa дa cбъдвa и „ дa чyвa! Как обаче да случим магията на водата в наши дни? Розмари Де Мео, която написа книгата " Стопанката на Господ " го е споделила извънредно добре, написа woman.bg.

Ето какво поучава тя:

" Здравей, Добросторнико! Веднага споделям, че щом четеш това, би трябвало да си наясно, че ще пиша за Магията. И за това по какъв начин можеш да я сториш самичък. Ако нещо те стяга под лъжичката, да знаеш че е личната ти религия. Недей да вървиш срещу нея! Ако пък наричаш себе си християнин и с любознание и наслада би взел участие в тази приказка, може би е извънредно време да си зададеш някои въпроси.

Та да започваме: Когато се здрачи задоволително на открито на 5-ти, налей вода в един съд. Може да е купа или дребна тенжерка. По-добре да е по-голям съд и по-широк! Гледай да не е пластмасов съд. Някога водата се е наливала от извор или бунар, само че ти ползвай чешмата у дома. Изнеси водата на открито – на балкона или прозореца, или на двора.

Хвани съда с две ръце и притихни малко с водата си. Остави я да те усети. Подишай свежия въздух с нея. Постойте си по този начин най-малко 5 минути. Поздрави я и ѝ кажи името си. НА ГЛАС!!! Тя към този момент те познава. Тя е ТВОЯТА вода. Постойте още малко дружно, остави съда на открито и се прибери. Нека водата ти остане няколко часа под небето да се „ измълчи ” и пречисти.

Точно преди среднощ излез още веднъж при нея. Тогава преди ВОДИЦИ силата ѝ е най-голяма. Отново дръж съда с две ръце. Дланите ти би трябвало компактно да обгръщат стените. Знам, че е студено… Сега се свържи с твоята вода. Помисли кое е най-голямото ти предпочитание, кое е това, чието сбъдване ще ти донесе нова Сила и Радост. Не бързай! ИЗРЕЧИ НА ГЛАС ПРЕД ВОДАТА СИ НАЙ-СЪКРОВЕНОТО СИ ЖЕЛАНИЕ! Заяви волята си ясно и изрично! Наричай, не моли! Притихни още веднъж и постой с нея. Опитай се да си представиш по какъв начин ще наподобява живота ти, когато тъкмо това предпочитание бъде сбъднато. Опитай се да „ видиш ” тази картина в твоята вода. Огледай се в нея! Как ще изглеждаш осъществен? Виж по какъв начин си облечен! Има ли някой в близост? Къде си? На какво мирише? Какъв сезон е? Наслади се на сбъдването си! Предизвикай безспорната си убеденост, че това ще се случи! Кажи на водата всяка дума, която се явява в този момент… И приключи НА ГЛАС с най-старото и мощно наричане: ДА БЪДЕ!

После покрий водата с забрадка (по опция бяла) и се прибери. Остави водата си цяла нощ да поеме СЛОВОТО. Да го чуе, да го залюлее, да го изкъпе, да му вдъхне живот и да пренареди твоето СБЪДВАНЕ. Сутринта на ВОДИЦИ, когато се събудиш първо иди при Водата си. Измий си очите с нея и с доста любов отпий от твоето Сбъдване. После пак… Усети твоя ДАР с цялата си душа. После склони чело пред Водата и на глас ѝ благодари! Прибери я. Можеш да я изпиеш цялата или по малко, както искаш, да наръсиш с останалото от нея дома си, да полееш някое цвете – както прецениш.

Това е НАРЕЧЕНА вода и тя ще носи силата на желанието ти. Силата ѝ е право пропорционална на страстта, която си вложил в нея и на количеството Вяра, изпълваща душата ти. Така че, магията е в твоите ръце! Дали е истина? Това е доста остаряла Магия. А какъв брой работи за теб, зависи от силата ти, куража ти и корена ти. Моля ви, подарете тази Магия на децата си! Позволете им да станат част от остарялата българска приказка! И, направете ми една услуга, не наричайте това чудо, бихте излъгали! Не сменяйте същинското име, с цел да сте в мир със личната си религия. Това е част от правото слово на Магията и силата ѝ! ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР