Предстои ни една много тежка кампания, която БСП трябва да

...
Предстои ни една много тежка кампания, която БСП трябва да
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Подавам си оставката, ако ГЕРБ спечелят Европейските избори

Предстои ни една доста тежка акция, която Българска социалистическа партия би трябвало да завоюва непременно. Предстоящите европейски избори са извънредно основни, европейските избори са иннструмент за събаряне на това порочно ръководство. Това съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев в студиото на "Плюс-минус " по Нова телевизия и разгласи, че в случай че ГЕРБ завоюват изборите за евровот, той ще си подаде остваката като заместник-председател на партията.

,,Ще подам оставка, в случай че ГЕРБ завоюват изборите. На тези избори играем единствено и само за победа'', безапелационен бе Добрев.

,,Елена Йончева е символно лице, лицето, което поведе битката против корупцията. Нося цялата политическа отговорност, в случай че загубим тези избори'', повтори още един път депутатът от опозицията и добави, че изборът на Елена Йончева за лидер на листата за европейските избори е мощно и прагматично решение.

,,Елена е страхът на ГЕРБ, тя е техният кошмар'', сподели още Кирил Добре.

По думите му сред Българска социалистическа партия и ПЕС няма разнобой, а единствено причини.

,,Ние нямаме разнобой с ПЕС, имаме причини. Какво би трябвало да пазиме? Националните ползи на страната или европейските ползи на ПЕС?'', попита Добрев, визирайки разнопосочните мнение сред европейските социалисти и Българска социалистическа партия във връзка с Истанбулската спогодба и глобите против Русия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР