Предстои мач, който всички чакаме от доста време. Шансовете са

...
Предстои мач, който всички чакаме от доста време. Шансовете са
Коментари Харесай

"ЦСКА-София": Шансовете ни с "Базел" са изравнени

" Предстои мач, който всички чакаме от много време. Шансовете са огромни, когато играем в един мач. Отборът на " Базел " може би е любимец, само че ние също имаме благоприятни условия и сили да ги отстраним. Когато няма аудитория, възможностите са изравнени. Ние излизаме с настройката да продължим напред и да вкараме голове. За нас този мач е дълго чакан. Може би се явява като бонус. Трябва да има убеденост и самочувствие. Футболистите на ЦСКА са положителни, единствено би трябвало да го покажат ". Това съобщи треньорът на " ЦСКА-София " Стамен Белчев преди заминаването на тима за Швейцария. Там на следващия ден от 21:30 ч. наше време " ЦСКА-София " излиза против " Базел " в плейоф за място в груповата фаза на Лига Европа. Двубоят ще се предава директно по " Диема спорт 2 ". Главен рефер ще е словакът Иван Кружляк.

Белчев заяви, че поради контузия от състава е изнемощял Иван Турицов. Възстановеният от COVID-19 капитан Петър Занев отпътува с чартъра, само че най-вероятно ще отпадне от групата за самия мач. Треньорът добави, че е направено към този момент разузнаване на отбора на " Базел ", а на следващия ден играчите ще научат информация персонално за всеки съперников футболист.

С тима отпътува и почетният президент на клуба Димитър Пенев , който в своя безподобен жанр съобщи: " Ръководството желае постоянно победа, дай Боже да се реализира това. В последните мачове от шампионата се вижда футболен напредък на терена, само че има неточности в цялото поле, които се оказват съдбовни, виждайки последните дуели. Дано в интернационалните срещи да има повече непорочност в играта. Много мачове български тимове са играли с такива от тази страна. Трябва да се извършват дилемите треньорите. Очаквам триумф. Самите играчи, които са в отбора, в случай че си отварят страниците с историята на клуба, ще си вдигнат много сериозен % от самочувствието си, като видят мачовете, които сме имали ".

За своя плейофен мач в същия шампионат отпътува и " Лудогорец ". Разградчани на следващия ден ще излязат срещу първенеца на Беларус " Динамо " (Брест) от 21:00 ч. наше време в Минск. Мачът ще се предава по " Диема спорт ". Главен рефер ще е словенецът Славко Винчич.

" Разузнахме Брест, те разполагат с положителни футболисти. Но нашите упоритости са най-високите. Искаме да продължим напред. Не продължим ли, това няма да е добре за клуба. Аз съм за това тук - да влезем в групите и да играем европейски мачове. Чака ни доста тежък мач, ще се опитаме да го спечелим. Това е мачът на сезона за нас ", съобщи треньорът на българския първенец Павел Върба .

" Нашият тим се надявам да е задоволително подготвен физически, душевен и тактически, с цел да можем да спечелим мача и да стигнем групите. Това е нашата цел. Дори новите момчета, които са доста качествени, осъзнават какъв е залогът в този мач. Дано сме ефикасни в нахлуване и в отбрана, и с малко шанс да зарадваме нашите почитатели. В момента сме в развой на промяна, случват се тежки процеси. Не ни е леко. Но малко по малко намираме ритъма си. Този " Лудогорец " ще бъде доста мощен. Въпросът е след какъв брой време. Дано на следващия ден всичко да е обикновено и да си влезем в нормалния темп ", сподели пък изпълнителният шеф на разградския клуб Ангел Петричев .

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР