Предстои да видим какво ще каже довечера главният прокурор, но

...
Предстои да видим какво ще каже довечера главният прокурор, но
Коментари Харесай

Балабанов, ИТН: Рано или късно Гешев трябва да отиде в историята

Предстои да забележим какво ще каже тази вечер основният прокурор, само че каквото и да каже, той би трябвало да е в историята рано или късно. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание Станислав Балабанов от „ “.
Всичко по тематиката: Опитът за атентат против Иван Гешев и желаната му оставка 374
„ Ние като вас сега сме фенове на това, което се случва като борба на въздействие в правосъдната власт “, означи той.

По думите му като български жители „ от дълго време всички желаеме оставката на основния прокурор и той би трябвало да я подаде “.

От друга страна, ние не можем да се месим в тази война в правосъдната власт и ще забележим какъв ще е резултатът, сподели още Балабанов.

Той добави, че има поискани имунитети от страна на прокуратурата в Народното събрание. По думите му всички български жители са разбрали какъв е Бойко Борисов и са протестирали против него.

„ Логично е той да си подаде имунитета. Знаем какъв документален лъжец е Кирил Петков, тъй като това беше потвърдено от дълго време във връзка с двойното му поданство “, добави депутатът.

Според Балабанов всички тези поискани имунитети би трябвало да се случат в този парламент.

По думите му какъв ще бъде крайният резултат от всичко това следва да разберем, само че е разумно те като политически показани партии да търсят пътя в действителност да реформират тази система, с цел да не позволяват тези игри на въздействие повече и това обединение на изпълнителна, законодателна и правосъдна власт в едно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР