Представя български фолклор и авторска музика и ще посрещне гостите

...
Представя български фолклор и авторска музика и ще посрещне гостите
Коментари Харесай

Влада Томова с бутиков концерт на 22 ноември в клуб “Студио 5”

Представя български фолклор и авторска музика и ще посрещне гостите си по остарял български бит с питка и шарена сол

Българската певица, живееща в Ню йорк - Влада Томова ще показа специфичен, бутиков концерт в София на 22 ноември в " Студио 5 ". Концертът ще премине под знака на благодарността (в навечерието на Деня на благодарността) преплитайки в програмата си пъстра палитра от музика, визия и страст. Още на входа посетители и другари ще бъдат посрещнати по остарял български бит - с топла питка-слънце, мед и шарена сол. В концертът Влада ще показа музика от плановете си " Балкански приказки ", " Лазарската роза " и обичани авторски части. Интересна и нетрадиционна, водена от любовта си към България и любознанието си към света, певицата ще показа и новото си видео към песента " SING OUT LOUD ". То е снимано в Куба по-рано тази година и типично в музикалния жанр на Влада, съставлява комбинация от разнообразни култури, прелестна страст и сила, достоверни пъстри фрагменти от днешна Хавана и доста усмихнати лица. Специално за вечерта е готова и мултимедия с цветни снимки-спомени на певицата от скорошното й посещаване в Хавана. Тя бе там във връзка идният й независим концерт в границите на фестивала " Куба Диско " /Кубинските Грамита/.

Престижното събитието ще се организира в средата на май 2018 година, когато в границите на 10 дни ще бъдат показани най-хубавото от кубинската музикална сцена и промишленост. Влада Томова е единствената българска изпълнителка до в този момент, която има специфична покана да изнесе собствен независим концерт в границите на най-големия музикален конгрес в Куба.

На 22 ноември в столичния клуб " Студио 5 " дружно с Влада на сцената ще бъдат още музикантите - Стефан Стойков - китара, Нез Ибишева - цигулка, Магдалена Петрович - челo, Николай Николов - гъдулка, Димитър Карамфилов - контрабас, Петър Йорданов " Бъни " - перкусии. Сред гостите на събитието се чакат видни персони, дипломати и многонационална аудитория. DJ Dharba пък е подготвил специфичен сет преди и след концерта, в който ще звучи музика от разнообразни краища на света.

С голямо почитание към традицията и фолклорът и по едно и също време в крайник с сегашното, вокалното творчество на Влада Томова с лекост и финес намира своето особено място в актуалната музика. Чаровната изпълнителка с магнетичен глас дава обещание прелестно, топло въодушевление за гостите си в " Студио 5 " в ноемврийската вечер.



Билети можете да закупите на място в клуб " Студио 5 " (вход А3 на НДК), в системата на Ticketlogic.bg и Дюкян Меломан (ул. 6-ти септември 7А) на цена 10 лева Телефон за резервация в " Студио 5 ": 0887 934335.

Следвайте Влада Томова във Фейсбук - ТУК.
Можете да се присъедините към събитието - ТУК.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР