Представителят на Северна Македония на конкурса Евровизия продължава да подчертава

...
Представителят на Северна Македония на конкурса Евровизия продължава да подчертава
Коментари Харесай

Македонският певец си сложи БГ знаме на ръката

Представителят на Северна Македония на състезанието " Евровизия " продължава да акцентира българските си корени.

След като беше заставен да отстрани балгарското знаме от клипа на песента, с която западната ни съседки ще се яви на евроконкурса, Васил Гарванлиев разгласява видео, в което на ръката му има три гривни - в бяло, зелено и алено.

Македонското радио и телевизия сформипа комисия, която да вземе дефинитивно решение за неговото присъединяване в Ротердам.

В същото време Гарванлиев разгласява видео в Инстаграм, в което споделя, че фрагментите с нашето знаме са махнати. На ръката му обаче се виждат гривни с цветовете на нашия трибагреник. Васил скръства ръце и ги демонстрира тъкмо сега, в който споделя: " Чакам с неспокойствие да застана на тази сцена и откровено да трептя в жълто-червен цвят " /какъвто е флагът на Република Северна Македония /.

" Извинявам се от цялото си сърце, в случай че има някой засегнат от това, което съм направил. Извинявам се за това, което съм. Сърцето ми е във вашите ръце ", споделя във видеото македонският представител на " Евровизия ".

В мненията към обявата възмутени македонци го назовават " изменник ", само че в това време Гарванлиев среща поддръжката на доста българи. " Нека хеътърите си хейтят. Поздравления и поддръжка за смелостта! ", написа му Радостин Бонев.

Генко Цветанов пък разяснява: " Браво, Василе, че не се страхуваш да се наречеш Българин в тази объркана от неистини и измислици РСМакедония. Бъди горделив със своят български корен. Сега цяла България ще гласоподава за теб. Пожелавам ти триумф на Евровизия ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР