Представителят на НКП на Левски - Степан Хиндлиян, застана пред

...
Представителят на НКП на Левски - Степан Хиндлиян, застана пред
Коментари Харесай

Председателят на НКП Левски Степан Хиндлиян: Различни тълкования може да се правят след тази среща

Представителят на НКП на Левски - Степан Хиндлиян, застана пред медиите след края на срещата сред почитатели на клуба и премиера Бойко Борисов. Той показа, че Националният клуб на последователите занапред ще премисли идващите си дейности. Решението им ще бъде оповестено в специфична декларация до медиите.
 Феновете на Левски се срещат с премиера Бойко Борисов онлайн
Феновете на Левски се срещат с премиера Бойко Борисов

Важен ден за " сините " последователи

" Това е нещо, което изяснявам от седмица насам. Вкарват почитателите на Левски в тази политическа игра. Обещания не е имало. Предложението за акциите на министъра не зависи от него или сътрудниците му. Това нещо зависи от мажоритарния притежател. Друг е въпросът дали това нещо е работещо, или не. Под някаква форма Левски е нормализиран през последната година. Ясно е, че този модел не е резистентен и може да бъде разтърсен във всеки миг.

Министър-председателят ни сподели отчета, с който вие всички сте осведомени. Аз споделих какво е било показано, а не кой е отговорен или почтен. Различни интерпретации може да се вършат след тази среща. НКП ще излезе със мнение. Една не дребна част от медиите се занимават с това, че ще вършим протести, без значение от обстоятелството, че организациите твърдим, че няма да излизаме да пазиме корпоративни ползи. Имаше гласове в тази посока, не мога да го укривам. Дали ще се взимат такива ограничения е различен въпрос. Ние сме обезпокоени за бъдещето на Левски ", съобщи Степан Хиндлиян.
 Бойко Борисов към почитателите на Левски: Акциите на клуба би трябвало да са при вас!
Бойко Борисов към почитателите на Левски: Акциите на клуба би трябвало да са при вас!

" Ходил съм на повече мачове на тима, в сравнение с всички вас, взети дружно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР