Представителят на Иран в ООН заяви, че докладваната атака с

...
Представителят на Иран в ООН заяви, че докладваната атака с
Коментари Харесай

Иран твърди, че атаката на Израел е „легитимна отбрана“, тъй като се съобщава за експлозии в Йерусалим

Представителят на Иран в Организация на обединените нации съобщи, че докладваната офанзива с дрон против Израел е „ законна защита “, откакто въздушен удар по-рано тази седмица, за който необятно се упреква Израел, унищожи консулството на Иран в Сирия, убивайки 12 души.

В обществените медии написа, че офанзивата с дрон е под юрисдикцията на Организация на обединените нации и е директен отговор на консулството в Сирия. Той добави, че въпросът към този момент е изцяло решен.

Ако Израел отмъсти още веднъж, той смразяващо предизвести, че „ отговорът ще бъде доста по-тежък “. Съобщението приключва с предизвестие към президента на Съединени американски щати Джо Байдън, призовавайки Съединени американски щати да се въздържат от интервенция в експанзията.

Постоянната задача на Ислямска република Иран към Организация на обединените нации разгласява на X: „ Проведено въз основа на член 51 от Устава на Организация на обединените нации, отнасящ се до законната защита, военните дейности на Иран бяха в отговор на експанзията на ционисткия режим против нашите дипломатически пространства в Дамаск. Въпросът обаче може да се смята за завършен, в случай че израелският режим направи ощ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР