Представителят на Има такъв народ Ива Митева говори пред журналисти

...
Представителят на Има такъв народ Ива Митева говори пред журналисти
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК TV: Партията на Слави с подробности за сагата с коалиционното споразумение - Митева мълчи за министрите на ИТН

Представителят на " ИТН " Ива Митева приказва пред публицисти в коридорите на Народното събрание за днешната изключителна среща сред водачите на Политическа партия, Българска социалистическа партия, и Демократична България.

" Персоналните имена не са обсъждани с мен и не знам кои са те ", разяснява пред медиите Ива Митева на въпрос кои ще са министрите, излъчени от партията на Слави Трифонов.

По думите й е трябвало да бъдат изчистени някои елементи, по тази причина и се е стигнало до тази среща през днешния ден сутринта.

Митева посочи, че диалозите са били градивни и съглашението към този момент е финализирано.

" Доколкото разбрах, от " Продължаваме промяната " ще подпишат съглашение с всяка партия по настрана ", сподели още някогашният ръководител на Народното събрание.
свързани новини27714преди 2 часа
Припомняме, че през днешния ден рано сутринта водачите на четирите парламентарни групи на Политическа партия, Българска социалистическа партия, и Демократична България се събраха на незабавна среща, откакто стана ясно, че Корнелия Нинова и хората й са несъгласни с част от текстовете в съдружното съглашение. След близо два часа диалози въпреки всичко стана ясно, че са изчистени всички различия и на следващия ден най-вероятно следва подписването на съглашението сред партиите.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК ТV:

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР