Представителят Александрия Окасио-Кортез е силен поддръжник както на околната среда,

...
Представителят Александрия Окасио-Кортез е силен поддръжник както на околната среда,
Коментари Харесай

Признанието на AOC относно нейната покупка на Tesla предизвика дебат онлайн: „Прави каквото казвам, а не както аз“

Представителят Александрия Окасио-Кортез е мощен покровител както на околната среда, по този начин и на американските синдикати, заяви Electrek. Ето за какво тя желае да замени своя Tesla Model 3 за електрически автомобил, създаден в съюза. Само един проблем: тя не може да откри подобен.

Проблемът породи в скорошно изявление за „ Face The Nation “, разкри Electrek. В клипа AOC приказва за потребността си от транспортно средство с обсег за безвредно пътешестване сред Вашингтон, окръг Колумбия, и Куинс, Ню Йорк, на разстояние от 240 благи. По времето, когато купи колата си през 2020 година, Tesla беше най-хубавият й вид.

Петте милиона електрическия автомобил на Tesla не са създадени в съюза. Всъщност основният изпълнителен шеф на Tesla Илън Мъск беше безапелационен против синдикатите, даже се намесваше в напъните за сливане, изясни Електррек.

Въпреки това, по времето, когато тя купи колата си, множеството други електрически автомобили също не бяха, сподели Електрек. Единственото изключение, което е създадено в Съединени американски щати, е Chevy Bolt. Bolt е извънредно транспортно средство, сподели Electrek – само че с оптимален обсег от 247 благи и мудни скорости на зареждане, не би било идеално за обстановката на AOC.

Днес, както тя споделя, че „ преглежда търговия с нашата кола в този момент, ” изборът е единствено малко по-добър. Докато доста задгранични производители употребяват синдикален труд, в Съединени американски щати, с изключение на Model 3 и Bolt, AOC ще бъде стеснен до Ford F-150 Lightning, Hummer EV, Cadillac Lyriq или E-Transit – нито един от които са подобаващи за нейните потребности. Предстоящите Chevy Blazer и Equinox може да са това, което AOC търси обаче, защото и двата съгласно известията имат варианти за сглобяване, които доближават към 300 благи с едно зареждане.

Както нейната поява в „ Face the Nation “ акцентира, поддръжката на AOC за електрически транспортни средства, създадени в съюза, е по-актуален от всеки път сега. Скорошните стачки на Обединените автомобилни служащи против огромните производители сложиха в центъра на вниманието няколко въпроса, не на последно място от които е преходът на промишлеността към електрически транспортни средства, изясни Electrek.

Коментатори в „ Face the Nation “ YouTube клипа бяха разграничени сред приемането на отговора й и възприятието, че е била хваната за огромна покупка отвън профсъюза.

„ Правете каквото споделям, не както върша аз “, сподели един.

Друг сподели: „ Попитан и виновен! Имаме потребност всички работни места да бъдат синдикализирани! “

„ Простият отговор на истината е, че Tesla е едно прелестно пътешестване! “ сподели трети.

Производството на електрически транспортни средства не лишава толкоз доста часове труд, колкото тези на газ. Профсъюзните служащи са загрижени, че това ще значи по-ниско възнаграждение и по-малко работни места в промишленост, която към този момент изпитва напън. UAW не е призовал да спре еволюцията на промишлеността — синдикатът единствено е споделил, че това би трябвало да бъде „ обективен преход “ със обективни контракти за служащите.

Както Electrek уточни, това би трябвало да се случи скоро. В противоположен случай фирмите в сърцето на автомобилната промишленост на Съединени американски щати няма да могат да обезпечат всички налични и екологични коли, които американските купувачи стартират да търсят.

Присъединете се към нашия безвъзмезден бюлетин за готини вести и действителна информация , която ви улеснява да помогнете на себе си , до момента в който помагате на планетата.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР