Представителния отбор на Световната федерация по таекуондо гостува днес, 16

...
Представителния отбор на Световната федерация по таекуондо гостува днес, 16
Коментари Харесай

Представителния отбор на Световната федерация по таекуондо с безплатно шоу днес във Варна

Представителния тим на Световната федерация по таекуондо гостува през днешния ден, 16 октомври във Варна, научи Moreto.net.

От 18:00 часа в зала “Владислав ”, Спортен комплекс " Черно море ", жителите на Варна ще имат неповторимия късмет да се допрян до магията на източното бойно изкуство, посредством невероятните демонстрации на най-атрактивния показателен тим в света.

Това ще се случи единствено броени дни, преди старта на най-елитното и влиятелно състезание по таекуондо в света – сериите GRAND PRIX 2019, чиито хазаин е София. Най-добрите 32-ма на планетата в олимпийските категории ще се бият за успеха, купата „ THE BEST OF THE BEASTS “ и награден фонд от 100 000 USD.

Демо-отборът е формиран от професионални таекуондо състезатели, определени в жестоката конкуренция на десетки милиони в Южна Корея, където Таекуондо е народен спорт, историческо завещание и забележителност.

Демонстративният тим на Световната федерация по таекуондо пътува из целия свят и програмата му е запълнена с години напред. За да има достойнството дадена страна да бъде посетена от най-хубавите таекуондо състезатели в света, се подава кандидатура за домакинство, която не всеки път се утвърждава. След визитата си при папа Франциск във Ватикана, в централите на ОН в Ню Йорк и Женева, и в централата на МОК в Лозана най-емблематичният военен демо-отбор ще стъпи и на родна земя.

Входът за събитието е свободен! /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР