Представителите на Запада разбраха, че най-накрая ще останат зад борда“,

...
Представителите на Запада разбраха, че най-накрая ще останат зад борда“,
Коментари Харесай

Захарова разказа защо Западът промени реакцията си за терористичния акт в “Крокус”

Представителите на Запада схванаха, че „ най-сетне ще останат зад борда “, в случай че не трансформират отношението си към терористичната офанзива в “Крокус Сити Хол ”, и по тази причина всеобщо посетиха съветското външно министерство, сподели прессекретарят на Министерство на външните работи на РФ.

„ Те пристигнаха през вчерашния ден, в това число западняци, в нашето министерство и схванаха, че макар обстоятелството, че се афишират за доминанта, метрополия, светът към този момент е пристъпил напред “, сподели тя.

Според дипломата международното болшинство не е оставило на западните водачи късмет да не трансформират реакцията от „ луда “ на естествена.

Както акцентира дипломатът Русия няма да не помни, че Западът промени първичната си реакция към терористичната офанзива само поради натиска на интернационалното болшинство.

В същото време представителят на външното министерство добави, че Москва постоянно ще помни с признателност по какъв начин Беларус и други другари на Русия откровено споделиха с нея скръбта от нещастието в Крокус.

Терористична офанзива в “Крокус Сити Хол ”

Нападението против концертната зала " Крокус Сити Хол " в Красногорск край Москва беше осъществено вечерта на 22 март. Няколко души нахлуха в постройката и започнаха да стрелят по хората от упор с автомати. Подпалиха и на няколко места, вследствие на което покривът се срути и залата изгоря изцяло.

По данни на Следствения комитет 139 души са починали, 40 от тях от огнестрелни рани, а 182 са ранени.

Образувано е наказателно дело по публикация " Терористично нахлуване ".

Извършителите са арестувани рано сутринта на 23 март в региона на Брянск. Те се оказаха жители на Таджикистан. Те се движели с кола към границата. Басманният съд на Москва ги сложи под арест до 22 май. По случая са арестувани общо 11 души.

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед8684Проф. Андрей Пантев: Замразените национализми се съживяватАлтернативен Поглед10604Проф. Андрей Пантев: Руско-турската освободителна война е най-честната в историята на целия европейски 19 векАлтернативен Поглед47064Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАлтернативен Поглед23022Калин Тодоров: Мафията на жълтите паветаАлтернативен Поглед12564Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед545739Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед176226Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед135579Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед121173Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед91542Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четениПроф. Иван Ангелов14922Напрежението сред НАТО и Русия пораства Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР