Представителите на Украйна нямат какво да правят в Запорожката АЕЦ,

...
Представителите на Украйна нямат какво да правят в Запорожката АЕЦ,
Коментари Харесай

Рогов: Представители на Украйна в Запорожката АЕЦ могат да станат наблюдатели на ударите на ВСУ

Представителите на Украйна нямат какво да вършат в Запорожката АЕЦ, защото всеки от тях е евентуален наблюдаващ на ударите на украинските въоръжени сили по атомната централа. Това сподели ръководителят на комисията на Обществената камара по въпросите на суверенитета, ръководителят на запорожското публично придвижване „ Ние сме дружно с Русия “ Владимир Рогов, оповестяват съветски медии.  Така той разяснява изказването на генералния шеф на МААЕ Рафаел Гроси, че организацията възнамерява да предложи на Москва и Киев тази година да създадат оценка на техническото положение на атомните електроцентрали от позиция на сигурността.

Според Рогов Гроси работи в неверна посока, пробвайки се да завлече украинските нуклеарни терористи в атомната електроцентрала и да ги легализира там.

Представителят на района зададе въпроса какво тъкмо ще оцени формален Киев на Запорожката АЕЦ? „ Колко тъкмо удрят атомна електроцентрала или какъв брой са в положение да разрушат защитната верига в един или различен миг ”, сподели още Рогов.

„ Ако Гроси в действителност желае сигурност за АЕЦ Запорожие, добави Рогов, тогава е належащо да се търси завършек на обстрела на централата от киевския режим. Той акцентира, че в Запорожката АЕЦ се съблюдават всички правила и стандарти за сигурност, оборудването се актуализира.

По-рано формалният представител на генералния секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш Стефан Дюжарик съобщи, че организацията няма криминалистични благоприятни условия и мандат да откри кой тъкмо обстрелва Запорожката атомна електроцентрала. Той добави, че МААЕ също няма такива благоприятни условия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР