Представителите на над 10 организации от областа на морския транспорт

...
Представителите на над 10 организации от областа на морския транспорт
Коментари Харесай

Морският транспортен бранш във Варна обяви подкрепата си за ВМРО на парламентарния вот

Представителите на над 10 организации от областа на морския превоз оповестиха през днешния ден на среща във Варна поддръжката си за кандидат-депутатската листа на Вътрешна македонска революционна организация -БНД в морския град.

Специален посетител на срещата беше лидера на листата във Варна и водач на партията, Красимир Каракачанов. „ Взехме това решение, тъй като Вътрешна македонска революционна организация, съгласно нас са най-активната партия във връзка с транспортните въпроси на локално, национално и на равнище европарламент и се надяваме тази политика да продължи с помощта на тях и в следващотоНародно заседание “. Това заяви  Максим Петков, ръководител на Националния съюз на превозвачите и основател на срещата. По думите му воеводите ще бъдат подкрепени от шест от районните организации на сдружението – във Варна, Шумен, Добрич, Силистра, Търговище и Плевен.

Очаква се поддръжката и на останалите шест в страната. На събитието участваха представители на Асоциацията на българските морски капитани, доброволческа организация „ Булсар “, Асоциацията на възпитаниците на Морско учебно заведение, Българската асоциация по морско право, Клуб на корабния монтьор

Състоянието на българския морски превоз, акомодацията на родното морско законодателство към международното и европейско, както и Закона за доброволчеството бяха измежду въпросите, сложени от сектора на срещата. Положението в морския превоз е в действителност тежко и това е резултат от незаинтересоваността в последните години на родните институции, разяснява по време на срещата, Красимир Каракачанов. Има доста какво да бъде направено още в посока развиване и опазване на морския превоз у нас, сподели още той. От наша страна може да очаквате цялостно подпомагане по всички проблеми, добави още Красимир Каракачов. 

Доброволчеството да се зачита за трудов и застрахователен стаж, както и да се планува заплащане за доброволчески труд, са концепциите ни, които могат да бъдат включени  в Закона за доброволчеството, сподели по време на срещата Иво Пазарджиев, трети в листата на ВМРО-БНД Варна. Ще иницирам бъдещите депутати от района да се обединят към тази идея.

Варна има непокътнат терен от 54 дка за по-голям Военноморски музей, който от години е обособен за тази цел. Тук обаче имаме потребност и от съдействието на Общината, с цел да се случи този план, сподели още Красимир Каракачанов. Този терен е обособен още преди 30 години точно с това предопределение и ще създадем всичко допустимо този план да се случи, добави още водача на Вътрешна македонска революционна организация и лидер на депутатската им листа във Варна. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР