Представителите на Има такъв народ“ при президента Румен Радев върнаха

...
Представителите на Има такъв народ“ при президента Румен Радев върнаха
Коментари Харесай

ИТН върна мандата: Радваме се, че тази деветмесична агония свършва

Представителите на „ ИТН “ при президента Румен Радев върнаха третия мандат и показаха удовлетворение, че свършва една „ деветмесична мъка “.

На „ Дондуков “ 2 дойдоха ръководителят на парламентарната група на партията Тошко Йорданов , заместник-председателят Ивайло Вълчев и секретарят и Станислав Балабанов .

Румен Радев съобщи, че връчва мандата с две ясни варианти . Първата е Има Такъв Народ да се върнат до седмица с предложение за министър председател или да го върнат още в този момент. 

„ Все повече се твърди, че 49-ото Народно заседание е изчерпано политически и заради тази причина взех решение да връча третия мандат на вашата парламентарна група, която е най-малобройната, само че е демонстрирала поредна позиция “.

Папката бе поета от Ивайло Вълчев , който съобщи, че ще я задържи едвам няколко секунди.

„ Напълно разбираме сложната обстановка, в която ви сложиха с тези ненужни промени в Конституцията, срещу които Има Такъв Народ гласоподава. Мнозинството, което одобри тези промени, от дълго време сме го опредилили като нездравословно и се радваме, че тази деветмесична мъка свършва. Ние от самото начало обявихме, че това ръководство е порочно. Някои дефинират изборите като безпорядък, ние не мисли по този начин, а че това са най-висшата форма на народна власт “.

По думите му най-правилното ще бъде оттук насетне народът да реши бъдещето на страната. 

 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР