Представители на три холандски традиционни университета - Tilburg University, Utrecht

...
Представители на три холандски традиционни университета - Tilburg University, Utrecht
Коментари Харесай

Дни на холандското образование 2018

Представители на три холандски обичайни университета - Tilburg University, Utrecht University и Radboud University идват в България, с цел да ни показват разнообразието от бакалавърски и магистърски стратегии на британски език, което оферират и с цел да разкрият преимуществата на образованието в Холандия. Събитието, проведено от организация за обучение в чужбина "Скай Лайнс ", ще се организира в три следващи дни: 
• 03.02 /събота/, София,15:30 ч., хотел "Маринела " /бивш "Кемпински "/
• 04.02 /неделя/, Варна, 15:30 ч., хотел "Графит "
• 05.02 /понеделник/, Пловдив,18:30 ч. хотел "Тримоциум "

Предварителна регистрация за събитието може да направите ТУК. 
Tilburg, Utrecht и Radboud University са измежду институциите, които непроменяемо участват в международните ранглисти за висше обучение.
Tilburg University е потвърден водач в образованието по стопанска система, бизнес науки и право. Според Times Higher Education , той е на 5-то място в Европа и на 21-во място в света в образованието по стопанска система и бизнес, паралелно до университети като Harvard и Stanford в Съединени американски щати, Oxford и Cambridge в Англия
Utrecht University е учреден през 1636 година и един най-големите университети в Европа. Гордее се с 19 носители на най-престижния теоретичен приз в Холандия - премията "Спиноза " и 12 нобелови лауреати. Престижни ранглисти като  Shanghai Ranking и The Best Global Universities Ranking го подреждат на 1 място в Холандия и на челни позиции в Европа и света.
Radboud University е една от водещите университетски институции в страната - максимален реципиент на европейски дотации за научни проучвания в Холандия. Четирима от министър-председателите на страната са негови някогашни ученици. Холандският академични указател Keuzegids Universiteiten класира Radboud University като вторият най-хубав многопрофилен университет за 2018 година.
Програмите за образование на гостуващите университети покриват необятен периметър от специалности в сфери като:  бизес и стопанска система, право, обществена администрация, медии и връзка, обществени и поведенчески науки, математика, осведомителни технологии, естествени науки, медицина, изкуство и просвета, педагогика и др
Таксите за образование в Холандия са контролирани от страната, като за образователната 2018/19 година ще бъдат почти 2060 евро
Програмата на събитието включва презентация, след края на която гостите ще имат опция за самостоятелна среща с представителите на гостуващите образователни заведения.
Входът за събитието е свободен. Допълнителна информация и опция за регистрация ще откриете ТУК. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР