Представители на Продължаваме промяната, Има такъв народ, БСП и Демократична

...
Представители на Продължаваме промяната, Има такъв народ, БСП и Демократична
Коментари Харесай

Четирите преговарящи партии обсъдиха тема Образование

Представители на " Продължаваме промяната ", " ИТН ", Българска социалистическа партия и " Демократична България " разискаха бъдещите съдружни политики по тематиката " Образование " - от възобновяването на присъственото образование, до отпадане на Националното външно оценяване за 4 клас и против наличието на " джендър-идеологии " в учебните заведения, съобщи БНР.

Ивайло Старибратов от " Демократична България " упорства да се набележат незабавни ограничения за връщане на учениците към присъствено образование:

" Това са носене на маски, това да се стартира пропаганда за имунизация и на учениците в по-горните класове ".

Юлия Чортленева от " ИТН " се за отпадане на Националното външно оценяване в четвърти клас:

" Четвърти клас е доста ранна възраст за осъществяване на такова оценяване. Това насади необикновен стрес в децата, насажда голям стрес в сътрудниците. Това външно оценяване би трябвало да бъде отстранено, като то се замести с един изпит, да кажем, по български език ".

Ирена Анастасова от Българска социалистическа партия пък съобщи:

" Предлагаме цялостен обзор и проверка на образователните стратегии и образователното наличие за недопускане на " джендър-идеология " в българското учебно заведение и за образуването на дейни сериозно мислещи и виновни хора. Предлагаме един учебник по предмет за всеки клас ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР