Представители на Комплексa за социални услуги за деца и семейства

...
Представители на Комплексa за социални услуги за деца и семейства
Коментари Харесай

Кметът на Пордим прие представители на Комплекса за социални услуги от град Роман

Представители на Комплексa за обществени услуги за деца и фамилии /КСУДС/ в град Роман , съпровождани от шефа Ивет Симеонова , се срещнаха с сътрудниците си от Комплекса за обществени услуги за деца и младежи /КСУДМ/ „ Св. Мина “ в град Пордим . По време на срещата бяха разисквани практики и въпроси, свързани с работата на двете обществени услуги.

Кметът на Пордим Детелин Василев и секретарят на локалната администрация Вацка Хорозова срещнаха гостите със обществената активност, която развива общината и палитрата от обществени услуги, които се оферират на територията в община Пордим.

Директора на КСУДМ „ Св. Мина “ Лидия Симеонова показа на малко дейностите и практическата работа, пред която всеки ден са изправени чиновниците в комплекса. Обсъдени бяха опциите за бъдещо посещение в Пордим на децата и потребителите от КСУДС-Роман, за които ще бъдат проведени спортни надпревари, визити на музеите и художествената изложба в града.

На полемиката участва и ръководителят на Националното съдружие на сираците в България Слави Михайлов , който благодари на кмета и общинската администрация за гостоприемството и изрази вяра взаимните старания да продължат, с цел да се основават още по-благоприятни условия за децата и младежите, настанени в резидентен вид.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР