Представители на изследователския център на Сухопътните войски на САЩ съобщават,

...
Представители на изследователския център на Сухопътните войски на САЩ съобщават,
Коментари Харесай

Защо армията на САЩ си сътрудничи с TTSA?

Представители на изследователския център на Сухопътните войски на Съединени американски щати оповестяват, че в съдействие с компанията To The Stars Academy (TTSA), учат разнообразни метаматериали, които могат да бъдат потребни в отбранителния бранш. В същото време, TTSA закупи популярност през 2017 година, като организация, занимаваща се с проучване на НЛО.Експертите считат, че американските военни са намерили нова концепция за консумиране на военния бюджет и нова легенда, която да прикрие създаването на секрети оръжия.

 z1 1 - Защо армията на Съединени американски щати си сътрудничи с TTSA? (видео)
Центърът за разработване на наземни транспортни системи за развиване на бойния капацитет на американските Сухопътни войски (СВ) удостовери, че взе участие в взаимен проучвателен план с To The Stars Academy (TTSA). Американските медии ги дефинират като организация, отдадена на изследване на НЛО и неидентифицирани атмосферни феномени.Нещо повече, именно представителите на армията на Съединените щати предизвикват взаимния план. Според контракт, подписан сред TTSA и изследователския център през октомври 2019 г., американските военни се интересуват от проучвания, и по-специално, в такива екзотични области, като деен оптичен камуфлаж, понижаване на инерционната маса на обектите и връзките, на основата на правилата на квантовата физика.В допълнение, държавното управление демонстрира интерес към Проект на компанията To The Stars, наименуван ADAM, чиято задача е да събира и проучва метаматериални данни.
Официалният представител на Центъра за създаване на наземни транспортни системи за развиване на бойния капацитет на американските Сухопътни войски – Дъглас Халоу, го назовава “глобална мрежа за събиране и проучване на нови материали “.Заслужава да се отбележи, че съгласно TTSA, някои от тези нови метаматериали са получени от специалистите на компанията при проучването на разнообразни неидентифицирани летящи обекти. Това е намек за техния извънземен генезис. Представителите на армията на Съединени американски щати обаче не се смущават от сходни изказвания на TTSA.Списание Vice цитира Халоу, който споделя: “Ако материалите, проучени по Проекта ADAM, преминат научно тестване и TTSA може да оправдае целесъобразността на потреблението им за военни цели, ще има смисъл да ги проучим по-подробно. ”Представителят на армейския проучвателен център прибавя, че съгласно американските управляващи „ най-важните технологии или капацитет, които Сухопътните сили изследват в съдействие с компанията, безспорно са на прага на постижимостта “, само че в това време, тези изследвания не са обвързани със съществени разноски.To The Stars Academy за първи път се появи в светлината на прожекторите на американските медии през 2017 година. Компанията е учредена от Том Делонг (Tom DeLonge), някогашен вокалист на известната рок група Блинк-182 (Blink-182).TTSA даде обещание да стане водеща уфологична организация и в това време медиатор сред американските държавни източници и жителите, които желаят да знаят истината за феномена НЛО.През декември 2017 г., организацията изпрати видео до водещи американски вестници, в което се вижда по какъв начин американски боен аероплан F/A-18 Super Hornet преследва неидентифициран летящ обект с незнайна настройка, движещ се с висока скорост.Гледайте видеото:
Според организацията, това видео, дружно с други материали, е получено от някогашни участници в Програмата за разширена идентификация на галактически закани (Advanced Aerospace Threat Identification Program – AATIP), която, от 2007 до 2012 година е финансирана от Пентагона

 z2 1 - Защо армията на Съединени американски щати си сътрудничи с TTSA? (видео)
Като част от Проекта, 22 милиона $ са изразходвани за изследване на неидентифицирани летящи обекти и неидентифицирани атмосферни феномени.С публикуването на тези видеоклипове, обезпечени от организацията на ексцентричния музикант, въпросът за произхода на феномена НЛО още веднъж се връща на първите страници на авторитетни американски медии.Четете още: Мистерията РозуелTTSA твърди, че разполага с някои необикновени сплави, които ще изследва с американските военни. В същото време, самите участници в TTSA избират да не се назовават ​​уфолози.В изявление за списание Vice, Луис Елисондо, някогашен чиновник на Пентагона, а в този момент шеф на дирекция „ Международна сигурност “ и Специални стратегии на TTSA, споделя:„ Никой в ​​нашата компания не се смята за уфолог и не се класифицира с по този начин. Всъщност, множеството от нас, преди този момент са работили в американски държавни организации, както отбранителни, по този начин и разследващи. Нашето патриотично обвързване е да си сътрудничим с управляващите, в случай че считат, че нашата работа е потребна за подсилване на националната сигурност и отбрана на жителите. “В изявление за RT, политическият анализатор Александър Асафов отбелязва, че взаимоотношението на американските военни с разнообразни странни организации продължава повече от една година.Експертът изяснява:„ Бюджетът на Пентагона е задоволително огромен и би трябвало да се изразходва. Проучванията на извънземни или извънземни сили са много подобаващи за отписване на спомагателни средства. “Според Асафов, американското държавно управление постоянно работи рационално: казусът е обвързван или с  пари, или с изгоди, употребявайки малко по-различни способи от тези, оповестени в изказвания и други материали. Политологът споделя:„ Разбира се, това е освен прикритие за същински военни проучвателен стратегии, само че и работа със личния ни електорат, с жителите на Америка. Спомнете си каква смешка потегли от Facebook, по отношение на нападението над фамозната Зона 51, и какъв огромен ужас провокира тя. За да направляваме хората, в това число тези с екзотични ползи, имаме потребност от лични сътрудници, водачи на публичното мнение, като Том Делонг и неговата организация. “От своя страна, военният специалист Юрий Кнутов, в диалог с RT отбелязва, че сходни публични изявления на американската войска сочат, че чака в близко бъдеще да получи нови технологии, за които е нужна лична легенда.Експертът показва:„ Нова вълна от интерес към НЛО и военно присъединяване може да бъде прикритие за всички действителни военни проучвателен стратегии. В продължение на доста години, тематиката за НЛО служи като прикритие за опитите, които се организират в Зона 51, където се създава Проектът за бомбардировача Аврора (Aurora), а също и самолети, направени по стелт технологии.Може да се допусна, че в този момент ще се организират разнообразни изследвания и проби на нови типове съоръжение, а историите за НЛО и екзотични материали ще служат като прикритие за тях! “
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР