Представители на ГЕРБ-СДС, Продължаваме Промяната и ДПС дойдоха на срещата,

...
Представители на ГЕРБ-СДС, Продължаваме Промяната и ДПС дойдоха на срещата,
Коментари Харесай

Само ГЕРБ-СДС, ПП и ДПС дойдоха на срещата на БСП за а цени, доходи и бюджет

Представители на ГЕРБ-СДС, " Продължаваме Промяната " и Движение за права и свободи пристигнаха на срещата, инициирана от " Българска социалистическа партия за България ", по отношение на незабавни ограничения за поддръжка на семействата и бизнеса. От " Демократична България ", " Възраждане " и " Български напредък " не участват на диалозите.

Лидерът на " Български напредък " Стефан Янев разяснява пред публицисти в Народното събрание, че сега е малко авансово и няма да е дейно да се водят диалози за бюджета. Той сподели, че в този момент е завършил среща с работодателски организации, само че няма да остане за тази, инициирана от Българска социалистическа партия, тъй като " когато се гледа бюджетът за идната година, най-хубавият принцип е да го приема този, който ще го извършва ".

Преди началото на срещата по самодейност на левицата водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява, че отсъствието на три от политическите сили е тяхно решение. Може би това демонстрира, че тези тематики не са значими за тях, за нас те са най-важни, съобщи Нинова. Тя уточни, че без значение дали ще има или не държавно управление, бюджетът би трябвало бъде признат. Нинова добави, че с днешната среща желаят да дадат някаква предсказуемост за хората и бизнеса.

 Снимка: БТА

Венко Сабрутев от " Продължаваме Промяната " разяснява, че на срещата следва да чуят кои ще са политиките, които другите партии ще водят. Очаквам да забележим какво всички ще показват, ние ще бъдем градивна съпротива, сподели той и добави, че ще показват " топ 16-те политики на " Продължаваме Промяната ".

 Венко Сабрутев и Калина Константинова от
Венко Сабрутев и Калина Константинова от " Продължаваме промяната "
Снимка: БТА
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР