Представители на бизнеса с хранителни добавки, който у нас се

...
Представители на бизнеса с хранителни добавки, който у нас се
Коментари Харесай

СИГНАЛ ДО ПИК: Гърми пореден скандал около Кирил Петков - новият шеф на БАБХ лично сертифицирал пробиотика на премиера

Представители на бизнеса с хранителни добавки, който у нас се прави оценка на 330 млн. лева пропишяха от назначението на новия на БАБХ. Според сигнал до медията ни това предопределение е чист лобизъм и цели преодоляване на целия бизнес от премиера Кирил Петкова. За Петков е известно, че дълги години създава и търгува с пробиотици, които също са хранителна добавка. Настоящият изпълнителен шеф на е оказал помощ за регистрацията на питателните добавки продавани от Кирил. Запознати настояват,че персонално доктор Христо Даскалов е сертифицирал добавките на харвардския спекулант, настояват в сигнал до ПИК източници от БАБХ.
свързани новини136240на 18.12.2021
Агенцията по храните прави регистрация и надзор на питателните добавки - бизнеса на Кирил Петков и може да повлияе съществено върху пазара на съперниците с ред административни пречки.

Агенцията по храните управлява голям размер от действия и се употребява доста интензивно за напън върху бизнеса за такса успокоение, верни потоци на избрани артикули и гласоподаване по време на избори.

Зад назначението на Даскалов прозира и желанието за преодоляване на целият превоз на хранителни артикули и добавки през границите на България и финансовите потоци свързани с това.

Не на последно място са публични поръчки в размер на стотици милиони лв., както и множеството европрограми минаващи през БАБХ. Силното въздействие върху аграрни стопани, фермери, преработвателната индустрия и магазините и заведенията също са под контрола на БАБХ.

Като човек от “бранша” Петков е изцяло наясно с опциите на организацията и е твърдо решен да я овладее.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР