Представител на вътрешното министерство на Великобритания няма да коментира ситуацията

...
Представител на вътрешното министерство на Великобритания няма да коментира ситуацията
Коментари Харесай

Лондон няма да коментира визата на Роман Абрамович

Представител на вътрешното министерство на Англия няма да разяснява обстановката с съветския предприемач Роман Абрамович, оповестява РИА " Новости ".

В. " Гардиън " разкри, че съветският предприемач и притежател на лондонския футболен клуб " Челси " е с изтекла преди три седмици капиталова виза.

" Ние няма да разясняваме проблема с Роман Абрамович. Наша общоприета процедура е да не разясняваме частни случай ", са декларирали пред РИА " Новости " от английското вътрешно министерство.

Абрамович, който е 13-ият най-богат човек във Англия със положение от 9,2 милиарда английски лири, имаше бизнес виза на Острова, която изтече преди няколко седмици. Той е подал документи за нова виза, само че към момента не му е обезпечена.

Той не беше на финала за Купата на футболната асоциация на " Уембли ", който приключи с победа (1-0) за " Челси " против " Манчестър юнайтед ".

Руският олигарх купи " Челси " през 2003 година При него клубът реализира невиждан триумф, в това число пет шампионски трофеи. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР