Представете си: всяка сутрин, когато се събудите, една банка по

...
Представете си: всяка сутрин, когато се събудите, една банка по
Коментари Харесай

Поучително! Тази банка ще ви плаща по 86 400 евро всеки ден, но само ако спазвате тези две прости правила

Представете си: всяка заран, когато се разсъните, една банка по сметката ви превежда 86.400 евро. Ето кои са разпоредбите на тази банка:
Първото предписание гласи: Каквото не сте съумели да похарчите денем ви се изважда вечер! Не бива да лъжете, нито да трансферирате пари по друга сметка. Всяка заран, когато отворите очи банката ви превежда нови 86.400 евро за този ден и по този начин всеки ден.

Второ предписание: Банката може да приключи „ играта “ без предизвестие! Във всеки един миг може да ви уведоми, че всичко е свършило и че сметката се закрива.

Предполагаме, че всички получени пари ще похарчите за развлечение и закупуване на дарове за себе си и за тези, които обичате. Може би ще подарявате и на тези, които не познавате, единствено банката да не ви вземе парите назад. Ще се стараете всяко евро да ви донесе благополучие и задоволство.

Е, къде има такава банка?
Прекрасната банка имаме всички разполагаем. Това е ВРЕМЕТО!
Всяка заран, когато се разсъните, вашата персонална банка отваря заем от 86.400 секунди живот за този ден. Каквото не сте изживели в този ден – изгубено е. Вчера няма да се върне! И всяка последваща заран тази магия се повтаря. Затова да не забравяме неизбежното предписание, че банката може да закрие нашата сметка всяка минута, без предизвестие. Във всеки един миг нашият живот може да спре.
Какво вършиме вие ​​с вашите 86.400 секунди дневно?!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР