Представете си красива жена, с перфектна фигура, впечатляващ лайфстайл, лъскав

...
Представете си красива жена, с перфектна фигура, впечатляващ лайфстайл, лъскав
Коментари Харесай

Франция с ясни правила и закони за инфлуенсърите

Представете си красива жена, с съвършена фигура, впечатляващ начин на живот, бляскав живот и доста първокласни облекла. Добавете и хиляди почитатели в обществените мрежи и получавате идеалната формула да бъдете инфлуенсър във Франция.

Според френският министър на стопанската система Бруно Льо Мари обаче част от инфлуенсърите, риалити звезди или известни персони в обществените медии, имат съмнителни приходи. Авторитетното издание, че от месеци той приказва за измами и подвеждащи реклами, разпространявани от инфлуенсърите. Льо Мер съобщи неотдавна пред френското радио че те имат огромно въздействие, тъй че носят голяма отговорност, а разпоредбите не се съблюдават.  

" Инфлуенсърите не почитат задоволително разпоредбите, по тази причина би трябвало да ги принудим ", безапелационен е френският министър. 

Според него доходите към и над 150 хиляди евро би трябвало да бъдат проучвани. Това важи единствено за инфлуенсъри, които работят на територията на страната повече от 6 месеца в годината. 

Инфлуенсърката Набия Бенати-Вергара (наричана " френската Ким Кардашиян " ), която даже не живее във Франция, а в Дубай, към този момент получи санкция от 20 хиляди евро.

Глобата е постановена от съда в Париж, а повода за нея е, че отвън рекламите на лъскави облекла и скъпи дестинации, сексапилната Бенати-Вергара е " разпространявала биткойни ", без да разкрие на своите 3,6 милиона почитатели в една от обществените мрежи, че борса за търговия на крипто й е платила за това.

 
               

По тази причина френското държавно управление обмисля общо 11 стъпки, с които ще контролира пазара на инфлуенсъри най-малко в страната.

Тези ограничения към този момент са деликатно написани и включват точна формулировка на термина " инфлуенсър ", възбрана за реклама на някои артикули като медицински процедури, някои лекарства и хранителни добавки, обвързване инфлуенсърите и марките да имат писмени контракти, както и други.

Нещо повече, посланието, което френското държавно управление желае да изпрати към известните онлайн персони, е аполитично.
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР