Представете си какъв хаос ще настане, ако двата типа бюлетини

...
Представете си какъв хаос ще настане, ако двата типа бюлетини
Коментари Харесай

Манолова: Поразителното е, че БСП пак свърши мръсната работа на хартиената коалиция - Политика

Представете си какъв безпорядък ще настане, в случай че двата вида бюлетини се смесят - те наподобяват и се вкарват друго. По този метод следите от операцията на вота ще бъдат заметени и ще се отвори необятно поле за операции и погрешно отразяване на резултатите от вота. Поразителното е, че още веднъж представители на Българска социалистическа партия са изпълнителите на мръсната поръчка. Позорно държание на тези три партии - ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, в ЦИК. По този метод ще се занули честността на изборите. 

Това съобщи пред БНР Мая Манолова, водач на " Изправи се, България ". Гражданската платформа е част от новата политическа групировка " Левицата ", в която вземат участие и " Движение 21 " на Татяна Дончева, АБВ с ръководител Румен Петков, както и Валери Жаблянов, Костадин Паскалев и други някогашни функционери на Българска социалистическа партия.

Вчера представителите на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи в Централната изборна комисия (ЦИК) Против бяха Росица Матева ( " Изправи се! Мутри, вън! " ), Цветозар Томов и Любомир Георгиев (ДБ) и председателката на ЦИК Камелия Нейкова от Има Такъв Народ. След скандалното решение Днес Манолова разяснява случилото се:

" Скандално решение, с което хартиената коалиция, която действително изхвърли машините за гласоподаване и върна хартиената бюлетина, в този момент се изяви в ЦИК като одобри неуместното и нелегално решение разписките от хартиените и машинните бюлетини да не се броят настрана в протоколите, а да бъдат смесвани. "

Манолова означи, че хартиената коалиция е била " обогатена ", тъй като в поддръжка на решението са дали своят вот и двама представители на Има Такъв Народ в ЦИК. Тя дефинира държанието на Цветозар Томов като почтено и акцентира, че представителят на " Изправи се, БГ " в изборната комисия – Росица Матева, е гласувала срещу.

" Имаме тъжба във Върховния административен съд (ВАС), която би трябвало да бъде прегледана в съкратени периоди. Сигурна съм, че Върховен административен съд ще анулира това решение. Но това е следващото доказателство по какъв начин хартиената коалиция се пробва да открадне изборите ", съобщи водачът на " Изправи се, БГ ".

За " Левицата "

Мая Манолова е на мнение, че е пристигнал " моментът за достоверно лява групировка ". Тя уточни, че откогато Корнелия Нинова е ръководител на Българска социалистическа партия, Столетницата е изгубила доверието на 700 000 души:

" Тоест тези 700 000 души не считат, че Българска социалистическа партия въобще е лява партия. Тъй като те във времето са дали своят вот за всевъзможни вероятни гастрольори и измамници, е пристигнал моментът за достоверно лява групировка. Вратата ни е отворена за всички социалисти, без значение дали са напуснали Българска социалистическа партия. "

Манолова разгласи, че в четвъртък " Левицата " ще показа обществено Обществения си съвет. " Ще се стремим към мощно парламентарно посланичество в идващия парламент, ще бъдем последната бариера против опитите на ГЕРБ и Движение за права и свободи да се върнат във властта и ще прекратим самоунищожителната война, която Българска социалистическа партия води против президента Радев ", сподели още Мая Манолова.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР