Представете си, че сте на смъртното си легло. Около смъртния

...
Представете си, че сте на смъртното си легло. Около смъртния
Коментари Харесай

Нищо в живота не си струва, ако не поемате рискове. Нищо.

Представете си, че сте на смъртното си легло. Около смъртния ви одър са се скупчили призраци, които съставляват вашия несбъднат капацитет. Тук е призракът на вашите хрумвания, който по този начин и в никакъв случай не се задейства, както и призракът на гениите ви, спал през целия ви живот. Те си стоят към последното ви легло, а вие сте ядосани, разочаровани и смутени. Затова ви запитвам през днешния ден: какъв брой призраци ще има към леглото ви, когато ви пристигна времето, както и моето?
Аз съм положителен човек, най-малко по този начин мисля – и считам, че би трябвало да вземем каквото ни е обещано и да създадем нещо с него. Нещо, което ни е познато. Най-лесното нещо, което можете да извършите, е да се оплачете от неприятното, което ви се случва и да се поддадете на мрачни мисли. Понякога и аз се поддавам, само че се пробвам да обърна неприятното в нещо позитивно и до момента при мен този способ работи.
Виждаш живота си като неуспех? Но през днешния ден е началото на останалите ти дни. Казваш, че това е плашещо?Че на открито има един нов свят, който е лицемерен, а ти си самичък в твоя боязън? 
Живееш един път, тъй че прави това, което ти е забавно, което те вълнува и рискувай да получиш нещо, което в никакъв случай не си получавал. Трябва да направиш нещо, което в никакъв случай не си правил.
Аз направих.
Открих, че нищо в живота не си коства, в случай че не поемате опасности. Нищо. Не мога да пребивавам живота си въз основа на това, какво мислят другите за мен. Не мога да се занимавам с това. 
Хората, които обичате, вярата, която имате и фантазиите ви ще дефинират задачите ви. Без цели фантазиите остават единствено фантазии и в последна сметка единствено ще подхранвате разочарованието. Целите не могат да се реализиран без дисциплинираност и поредност. Играта без пристрастеност те прави дребен и те кара да се задоволяваш с живот, който е по-малко от това, на което си кадърен
В някакъв миг от живота ви, несъмнено, ще има провали. Приемете ги, засрамете се, в случай че желаете. Стискайте зъби и си хапете юмруците. Но прегърнете тези моменти, тъй като всичко, което се случва с вас, е ваше. И е неизбежно. 
Падайте напред и не се опасявайте да излезете отвън кутията. Мислете отвън матрицата и не се опасявайте.
Паднете седем пъти и станете осем пъти. Не бъркайте придвижването с напредък, тъй като може да се окаже, че тичате на място от самото начало и не сте стигнали до средата.Продължавайте да се стремите, продължавайте да имате своите цели, продължавайте да напредвате. Лекотата е по-голямата опасност за напредъка, в сравнение с компликациите.
Можете да имате всичко, което поискате, тъй че просто го заявете, тръгнете към него и работете интензивно, с цел да го получите.
Когато го получите – обърнете се, протегнете ръка обратно и издърпайте още някого нагоре. Не се стремете просто да си изкарвате прехраната. Продължавайте да се движите, да израствате, да учите. 
Ще се срещнем на работната площадка...
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР