Представете си, че един ден Дженифър Лорънс върви по червения

...
Представете си, че един ден Дженифър Лорънс върви по червения
Коментари Харесай

Най-известната актриса в Китай изчезна

Представете си, че един ден Дженифър Лорънс върви по аления килим в Лос Анджелис, а на идващия ден изчезва изцяло безследно, без никой да знае къде е.

Може да звучи смешно или ужасяващо, само че това е действителността в Китай, където една от най-известните актриси в страната е изчезнала безследно на фона следствие за укриването на налози от известни персони, написа CNN.

Фан Бинбин, една от най-платените звезди в Китай, взе участие в китайски и западни филми, в това число X-Men за милиони долари.

Навсякъде в страната лицето й украсява хиляди реклами. Бинбин популяризира по целия свят първокласни артикули - от часовници Montblanc до диамантите De Beers. Тя постоянно участва на огромните награди за награди и фешън церемонии. През 2015 година списание Time я дефинира за най-известната китайска актриса.

Но филмовата звезда не се е появявала обществено от началото на юни.

Няма публично изказване по отношение на местонахождението на Фан или каквито и да било евентуални наказателни обвинявания против актрисата. Въпреки това хората са си създали лични изводи по отношение на местоположението на актрисата.

През 2011 година най-известният художник в страната Ай Уейуей беше арестуван за съвсем три месеца, през което време не беше ясно къде е местонахождението му. По-късно той бе освободен след самопризнание за укриване на налози.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР