Представеното от защитата на обвиняемия в съдебната зала удостоверение за

...
Представеното от защитата на обвиняемия в съдебната зала удостоверение за
Коментари Харесай

Излязоха Кръвните Проби На Убиеца На Балетиста Мартин Чикалов, Разследващите Се Хванаха За Главите!

Представеното от отбраната на обвинения в правосъдната зала уверение за промени в непрекъснатия адрес демонстрира, че същото е подадено на 11 септември в 14,05 часа. На същата дата и съвсем по същото време 20 часа след тежкия пътен случай Петър, съпроводен от юриста си, се съобщи в отделение на Министерство на вътрешните работи, откакто е разгласен за общодържавно търсене. На нито един от известните му адреси обвиненият, не е открит тогава.

С определение на Варненския областен съд сега обвиненият е в ареста с мярка за неотклонение " Задържане под стража ". Ако бъде обжалвана, правосъдното съвещание в Апелативния съд ще бъде на следващия ден, 18 септември.

При вероятно обжалване Окръжната прокуратура във Варна ще показа доказателства за описаните нагоре обстоятелства на Апелативната прокуратура, с цел да могат да бъдат взети поради от Апелативния съд.

Припомняме, на 10 септември водачът блъсна велосипедист на бул. " Приморски ", покрай кръстовището с ул. " Македония " във Варна и избяга.

Пострадалият 39-годишен балетист Мартин Чикалов умря, а водачът се съобщи на полицията по-късно.

Варненският областен съд остави в ареста 25-годишния Петър Здравков, предизвикал гибелта на велосипедист и избягал от мястото на злополуката.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР