Предсказанията на Ванга за 2024 – какво ни очаква?Българската пророчица

...
Предсказанията на Ванга за 2024 – какво ни очаква?Българската пророчица
Коментари Харесай

Предсказанията на Ванга за 2024 – какво ни очаква?

Предсказанията на Ванга за 2024 – какво ни чака?

Българската пророчица Баба Ванга, за която се счита, че е предсказала 11 септември и Брекзит, е планувала някои ужасяващи събития за 2024 година, твърди .

Смята се, че пoне 85% от предсказанията на Ванга са станали истина. Ясновидката придобила силите си, откакто губи зрението си по време на смъртоносна стихия, когато е била дете.

Мистиката, която предсказа нещастието с нуклеарната подводница „ Курск “, е оставила доста забавни предсказания за идната 2024 година, твърди английският таблоид. Ето някои от тях:

Смята се, че Ванга е предсказала гибелта на съветския президент Владимир Путин, който ще бъде погубен от някой от своето обграждане през идната година, съгласно Mirror.

Предполага се още, че Ванга е предсказала нови терористични атентати в Европа. Твърди се още, че пророчицата е споделила, че „ огромна страна “ ще извърши проби или офанзиви с биологични оръжия през идната година.

Баба Ванга предскaзала още, че ще има голяма икономическа рецесия, която ще повлияе на международната стопанска система през идната година.

Според Mirror Ванга е имала привидение, че идната година ще има ужасяващи метеорологични феномени и естествени бедствия. Възможна е смяна на орбитата, която нормално се случва за дълъг интервал от време. Въпреки това, в случай че това се случи за къс интервал от време, това може да провокира проблеми, в това число нарушение на климата и скок в равнищата на радиация.

Мистичката е предсказала, че ще има повишаване на хакерските атаки, а хакерите ще атакуват главно жизненоважна инфраструктура като електрически мрежи и пречиствателни станции. Това ще докара до опасност за националната сигурност.

Баба Ванга е предсказала и позитивни вести в региона на медицината, написа изданието. Смята се, че ще има нови лекувания за нелечими заболявания, в това число Алцхаймер и рак

Ясновидката имала привидение, че ще има огромен пробив в квантовите калкулации. Квантовите компютри се развиват бързо и могат да вземат решение проблеми по-бързо от обичайните компютри. Ако това в действителност се случи идната година, развиването на изкуствения разсъдък ще стартира с още по-високи темпове.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР