Председателят на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски бойкотира днешния референдум. От партията

...
Председателят на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски бойкотира днешния референдум. От партията
Коментари Харесай

Председателят на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски бойкотира референдума

Председателят на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски бойкотира днешния референдум. От партията потвърдиха, че той не е излязъл да гласоподава, защото желал да изрази недоволството си от контракта с Гърция за името, оповестява македонският 24 новини.

 © Българска телеграфна агенция / AP Photo / Thanassis Stavrakis
" Вече отговорих, че няма да гласоподавам, съгласно убеждението си ", съобщи и представителят на партията Наум Стоилковски.

На същата позиция са и заместител ръководителите на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисайловски и Александър Николовски и генералният секретар Игор Янушев.

Част от управлението на партията се появи в секциите. Председателката на Съюза на дамите Даниела Рангелова удостовери, че е взела участие в референдума и е гласувала срещу. Тя акцентира, че в случай че изборната интензивност не е задоволителна, с цел да е годен референдумът, тя няма да гласоподава в Народното събрание за промени в конституцията.

Заместник ръководителят на ВМРО-ДПМНЕ и кмет на Кавадарци Митко Янчев също гласоподава. В обществените мрежи бе обявено, че координаторът на парламентарната група на ВМРО-ДПМНЕ Драган Данев е бил забелязан в изборната секция, само че той не отговори на позвъняванията на 24 новини. Депутатката Жаклина Пешевска опроверга информацията, че е отишла да гласоподава.

ВМРО-ДПМНЕ съобщи, че ще одобри промени в конституцията единствено в случай че референдумът е сполучлив и болшинството жители гласоподават " за ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР