Председателят на Висшия адвокатски съвет Ралица Негенцова постави разделителна линия

...
Председателят на Висшия адвокатски съвет Ралица Негенцова постави разделителна линия
Коментари Харесай

Висшият адвокатски съвет се противопостави на колеги, които печелят от катастрофи

Председателят на Висшия адвокатски съвет Ралица Негенцова сложи разграничителна линия с адвокатските адвокатски фирми , които печелят от нещастието на близки на починали и потърпевши в произшествия.

По думите й: " не може цялата адвокатура да страда поради няколко юристи или сдружения, за които има подозрения, че печелят от нещастието на хора , чиито близки са починали или потърпевши при пътнотранспортни катастрофи ".

Припомняме, по време на конференция на застрахователите бе упоменато, че има 9 адвокатски адвокатски фирми, които печелят за сметка на околните на потърпевшите и на самите потърпевши в произшествия . Техни представители идват на мястото на случая или търсят близки на потърпевшите, желаят пълномощие от околните, водят каузи от името на околните и откакто завоюват солидно поръчителство, дават на роднините минимално обезщетение, а разликата задържат за себе си.

 ССИ: По-скъпа
ССИ: По-скъпа " Гражданска отговорност " води до финансови разтърсвания

Забавянето на Методиката ще се отрази върху цената на застраховката

В известие, представено на страницата на Висшия адвокатски съвет, Негенцова се опълчи на определението " лешояди " - обещано по адрес на някои бранители по време на дебатите за по-високата цена на застраховката " Гражданска отговорност ".

Бившият представител на ЦИК и сегашен ръководител на Висшия съдийски съвет прикани жителите и на медиите да подават съответни сигнали за злоупотреби в адвокатската колегия .

Целият Висш адвокатски съвет работи в тази тенденция, с цел да се избегнат случаи, в които роднините на потърпевши не знаят, че лицето е умряло . Да идва някой при тях и да каже - желаеме да пазиме вашите ползи. Готови сме да работим, само че и да имаме и вашето подпомагане . Да имаме случаите, за които да сезираме и за които да можем да търсим отговорност, добави Негенцова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР