Председателят на столичните социалисти Иван Таков заяви, че градската организация

...
Председателят на столичните социалисти Иван Таков заяви, че градската организация
Коментари Харесай

Иван Таков: Аз се ползвам от доверието на градската организация, няма значение, че "Позитано" свали доверието си от нас

Председателят на столичните социалисти Иван Таков съобщи, че градската организация на Българска социалистическа партия е единна и той се употребява с нейното доверие. Според него настояването от столични структури на Българска социалистическа партия за оставка на общинарите, дали своят вот за Цветомир Петров за ръководител на Столичния общински съвет (СОС), е опит за напън върху обособени организации да излизат с позиции за оставката му. Сега Таков сподели, представен от Българска телеграфна агенция, че " заложил главата си ", с цел да проработи СОС.

" До момента това се е случило единствено и само в районната организация на другарката Нинова, оттова нататък други позиции няма, обособени социалисти ги пишат и се пробват да създадат от мухата слон ", разяснява Таков. Вчера столични структури на Българска социалистическа партия желаеха наказване за общинските съветници, откакто управлението на партията през вчерашния ден смъкна доверието си от тях и съобщи, че " те към този момент не съставляват Българска социалистическа партия, а единствено себе си ".
 
Първоначално се очакваше наказването да е единствено за Таков и заместника му Иван Пешев, само че е било решено и за останалите в групата (Ваня Григорова не гласоподава за Петров, а и не е член на партията). Всички те са имали партийно предписание да гласоподават за своя претендент - Диана Тонова, а тя даже не беше номинирана за председателския пост.
 
" За мен това не е от такова значение, аз се употребявам от доверието на градската организация, на градския съвет, на групата съветници в Столичния общински съвет, както и на Местната коалиция " Българска социалистическа партия за България ", разяснява в този момент Таков.
 
По думите му целият смисъл на избора на краткотраен ръководител бил да проработи съветът, да бъдат образувани комисиите и, след три месеца безвремие, да стартират да се случват значимите за хората и за целия град неща.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР