Председателят на СДС Румен Христов, който е водач на листата

...
Председателят на СДС Румен Христов, който е водач на листата
Коментари Харесай

Лидерът на СДС се готви за гръмка победа с ГЕРБ на изборите

Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов, който е лидер на листата на обединението ГЕРБ-СДС в 23 МИР – София, съобщи пред Българска национална телевизия, че по негово мнение здравните управляващи в България се оправят с коронавирусната рецесия.

„ Властта е задоволително твърда, само че казусът е, че не са създадени ваксини. 50 млн. дози са направени Европейски Съюз. Това прави единствено 10% от популацията “, посочи Христов.

„ Аз съм последовател на събитието имунизацията да бъде утвърдена от европейските регулатори. Така ще бъда по-спокоен за българските жители “, съобщи Христов във връзка с препаратите против COVID-19 на Русия и Китай

„ Не е доста съществено да искаш да затворят другите, тъй като ти си затворен. Това е обезверен ход. Ние също сме подлагали на критика нашият сътрудник за забавянето на компенсациите. Мисля, че ограниченията сработиха “, разяснява той по тематиката за ресторантьорите и техния отрасъл.

„ Съюз на демократичните сили даде гласност на програмата си още предходната година. По-малко страна, по-високи приходи и пенсии. Това сме заложили. Ние сме дясна партия. Ние сме по-радикална групировка от ГЕРБ. Ние поддържаме опазване на данъчните ставки. Но и желаеме намаляне на ставките, които ще облекчат бизнеса “, посочи водачът на Съюз на демократичните сили.

„ За разлика от Българска социалистическа партия ние желаеме да усилва приходите посредством увеличение на икономическия напредък, т.е парите да бъдат направени. “, разгласи той.

„ Искаме 1,5 милиарда лв. повече да останат във компании, а не да бъдат в страната. Искаме да ги подтикваме повече “, сподели той във връзка с бизнеса. „ ГЕРБ-СДС ще бъде освен първа мощ. Тя ще завоюва с голяма разлика. Българска социалистическа партия не може и не трябва да бъде опция. Ние сме единствените, които няма ги допуснем до властта. Защото постоянно водят до съсипия “, сподели той по адрес на левицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР