Председателят на сдружение Левски на левскарите Димитър Костадинов говори по

...
Председателят на сдружение Левски на левскарите Димитър Костадинов говори по
Коментари Харесай

Димитър Костадинов за Сираков: Ако има поне капчица чест, да върне акциите на Левски!

Председателят на съдружие " Левски на левскарите " Димитър Костадинов приказва по настоящи тематики, свързани със " синия " клуб.

" Вече е явно, че клубът не се ръководи добре. Мина цяла година, в която бяхме релативно пасивни, не сме проявявали някакви по-сериозни несъгласия или нападки против управлението. На 20 декември стояхме пред ръждясалата ограда с катинара на " Герена ", откакто нашият мажоритар за следващ път беше декларирал нещо, което не извърши - че е подготвен да се види с всеки един последовател. Той тогава въобще не се появи, нямаше достолепието да застане пред нас и да си каже какво мисли. Срещи на четири очи са единствено в ущърб на Левски. Затова искахме срещите да са пред медиите наложително, а не пред клубната телевизия, която е ведомствен канал.

Единственото почтено действие, което Наско Сираков може да извърши, в случай че му е останала най-малко капчица левскарска чест, е да върне акциите, да ги подава в клуба и те да станат благосъстоятелност на ПФК Левски АД. Този човек, който се разгласи за мажоритарен акционер и узурпира Левски, да върне акциите в клуба. След което да се организира Общо заседание на акционерите и дружно да изберем най-хубавите експерти, които да поемат тази тежка задача - изваждането на Левски от тази дълбока и дългогодишна рецесия, и да го развият.

Преди 110 години Левски е бил на левскарите - на тези, които са се събрали, с цел да ритат топка, дето се вика. Не е бил благосъстоятелност нито на хазартна компания, нито на мажоритарен акционер, нито на арабски шейх, Левски е бил на тези, които го обичат и тези, които са го развили до 1944 година - да събере любовта на народа. Това е житейска идея - да изправим историческата неточност, която беше осъществена 1944-а, когато Левски беше лишен от тези, на които принадлежи. И тогава, и в този момент. Да върнем Левски на левскарите е свещена задача, това не е борба с хазартно подвластен деградирал човек и кликата към него.

Левски не е просто едно развлечение, едно празненство, което някакъв огромен чичко-паричко предприемач ще им подсигурява, за може те да подскачат на стадиона, да пеят и скандират рефрени, за които огромна част не си дават сметка какво е това. Да скандираш " И преди, и в този момент Левски значи независимост " е доста тежка отговорност. Какво значи да си свободен? Да си в ръцете на самозабравил се мажоритар или в ръцете на чуждоземна компания, каквато е фантазията на доста левскари, което е най-голямата покруса.

Мечтаят за сръбски или арабски предприемачи, които да дойдат и с магическа пръчка да ни създадат европейски клуб и така нататък Да, само че това няма да е Левски. Левски е основан от едни деца и е развиван от левскарите до 1944 година Ако Левски стане благосъстоятелност на огромен предприемач, шейх или магнат и се отдалечи от левскарството и от идеологията за свободата - не може да си свободен, когато си благосъстоятелност на непозната компания, която не се интересува от левскарството, а единствено да им върви бизнесът и да има шоу ", сподели Костадинов в " Студио Дерби ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР