Председателят на родното олимпийско таекуондо Слави Бинев, връчи новата екипировка

...
Председателят на родното олимпийско таекуондо Слави Бинев, връчи новата екипировка
Коментари Харесай

Таекуондото взе олимпийски екипи 

Председателят на родното олимпийско таекуондо Слави Бинев, връчи новата екипировка на всички национални тимове. От тази година ASICS ще се грижи за обличането на българските национални тимове в единствения военен олимпийски спорт - таекуондо. Интересното е, че моделите, с които националният тим за кадети отпътува на международно състезание в Узбекистан, е моделът, с който ще бъде облечена българската делегация на олимпиадата в Токио 2020. 

С благопожелание за доста триумфи и да изпълнят саковете с медали от европейски, международни и олимпийски шампионати, Слави Бинев съобщи цялостен комплект екипировка в цветовете на българския трикольор на съ стезателите и треньорите. 

Елитните национали при мъжете Владимир Далаклиев, Калоян Бинев и Митко Джорджев, както и треньорът Теодор Георгиев, също бяха екипирани.

Спортната екипировка се обезпечава от международно известния бранд Asics, който се е специализирал в изработването единствено на екипи за елитни национални тимове. Представител за България на марката е самият Любо Ганев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР