Председателят на "Републиканци за България" Цветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е

...
Председателят на "Републиканци за България" Цветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е
Коментари Харесай

Цветанов предлага парламентарният вот да се проведе в средата на април

Председателят на "Републиканци за България " Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа счита, че парламентарните избори могат да се проведат в средата на април месец, в случай че изпълнителната и законодателна власт свършат своята работа.

Пред публицисти след срещата си с президента за безвредното осъществяване на изборите, той съобщи, че от партията му са подготвени за избори на 28 март, само че въпросът бил, че изпълнителната и законодателната власт не били подготвени за провеждането на изборите.

По думите му изборите би трябвало да се проведат тогава, когато властта е подготвена да убеди жителите в честността на изборите.

В момента има условия на пандемия и неспособност да бъдат извършени избори и откриване на секции отвън консулските и дипломатическите представителства в чужбина, уточни Цветанов и настоя гласуването по пощата да бъде единствено в чужбина.

По-рано при срещата си с президента водачът на "Републиканци за България " изрази терзанието си за броенето на бюлетините и протоколите на изборите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР