Председателят на ПГ на "Обединени патриоти" и лидер на "Атака"

...
Председателят на ПГ на "Обединени патриоти" и лидер на "Атака"
Коментари Харесай

Сидеров отново поиска САЩ да ни подарят изтребители

Председателят на ПГ на "Обединени патриоти " и водач на "Атака " Волен Сидеров счита, че покупката на американски изтребители F-16 е неправилна. Според него тези 2 милиарда лв. трябвало да отидат за обществени действия, обучение.

"Тази договорка не е записана в управническата стратегия. Там има кардинални неща – за увеличение на приходите, оживление на стопанската система, за развиване на България. Надявам се Каракачанов да премисли това свое решение, в случай че е чисто негово, договорката може да се преразгледа, да се чуе моят глас. Ако имаме потребност от F16, дано ни подарят Съединени американски щати в символ на положително другарство ", предложи Сидеров.

В телевизионно изявление той разяснява в детайли връзките в обединението "Обединени патриоти ". Лидерът на "Атака " регистрира като триумф, че съюзът е изместил Движение за права и свободи от третата позиция на последните парламентарни избори.

"Съжалявам, че Вътрешна македонска революционна организация потегли да разцепва обединението "Обединени патриоти ". От моя страна няма никакви знаци или дейности за завършек на обединението "Обединени патриоти ", мотор за основаването на която съм бил през 2016 година ", уточни Сидеров.

По думите му в съюза има разлики, само че няма земетресения, само че разликите не били скандал. "Както и да се явим на евроизборите, то значимото е да дадем уверението, че управническата стратегия, която приехме, ще бъде осъществена до дъно ", добави Волен Сидеров.

"Нещата би трябвало да се вземат решение по мъжки, а не посредством писма вид "изоставена ученичка ". Месеци наред се упражнява конспирация през медиите... Нека водачите на трите партии да заявят, че без значение от изборите ще изкараме мандата ", заключи Сидеров.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР