Председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията по

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията по
Коментари Харесай

Цветанов ще участва в конференция Разказ за множество флангове: НАТО и нуждата от стратегия за Черно море в Мюнхен

Председателят на ПГ на ГЕРБ и ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов ще взе участие в конференция на тематика "Разказ за голям брой флангове: НАТО и потребността от тактика за Черно море " в Мюнхен.



Събитието се провежда от Германската атлантическа асоциация, взаимно с държавното Канцлерство на Бавария в Мюнхен, като част от Мюнхенската конференция по сигурността. Конференцията е част от серията на високо равнище "Разговори по въпросите на сигурността в Принц-Карл-Пале ".

Цветан Цветанов ще взе участие в спор дружно с министъра на защитата на Румъния, командващия военачалник на американската войска за Европа и грузинския външен министър. Встъпителни изявления по тематиката ще създадат доктор Флориан Херман - член на Ландтага, баварски държавен министър и шеф на държавното Канцлерство на Бавария, Кристиан Шмидт - член на Бундестага, ръководител на Германската атлантическа асоциация и някогашен федерален министър на земеделието и дипломат Волфганг Ишингер -председател на Мюнхенската конференция по сигурността.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР