Председателят на партия МИР Симеон Славчев и председателят на Гражданско

...
Председателят на партия МИР Симеон Славчев и председателят на Гражданско
Коментари Харесай

Граждански и неправителствени организации, партии и общественици се обединяват и правят Коалиция на мира

Председателят на партия МИР Симеон Славчев и ръководителят на Гражданско съдружие „ Обединение 29 “ Любомир Петков направиха значимо и историческо послание по време на Похода за мир и суверенитет през вчерашния ден в София.

Те се обърнаха към всички българи, цивилен и неправителствени организации, политически партии и общественици, които са за МИР и суверенитет на България и ги приканиха да обединят сили и дейности и да концентрират гражданската сила против образуваната в Народното събрание коалиция на войната.
-->
Лидерът на партия МИР заяви, че историческото обединяване ще се случи на 2-ри юли от 18 часа в залата на Културния дом „ Красно село “, който се намира в София на бул. " Цар Борис ІІІ " № 41.

„ Стартираме построяването на мрежа от цивилен и неправителствени организации, политически партии и общественици, които са за МИР и суверенитет на България. Целта е да обединим сили и да концентрираме гражданската сила против образуваната в Народното събрание коалиция на войната “, това съобщи ръководителят на партия МИР Симеон Славчев. Той акцентира, че построяват мощна мрежа, която с дейни цивилен дейности ще се опълчи на всичко протичащо се в България през последните години, месеци и дни.

„ Целта на Коалицията на мира е да се трансформира в действителна опция на обединението на войната, както и на политическото статукво в страната. Ще обединим здравите и моралните сили в България и всички дружно ще върнем нормалността и държавността в страната. Подаваме ръка на всички смели, почтени, морални, инициативни и родолюбиви българи и ги призоваваме да обединим сили и да спасим Родината и да подсигуряваме бъдещето на децата ни в нея. България към този момент има морална, почтена и родолюбива опция “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев. Той добави, че да се включат в обединяването ще бъдат поканени всички общественици и водачи на мнение, които са подготвени персонално със своя престиж и персонален образец да се включат в построяването на мощна гражданска мрежа, която да се опълчи на политическото статукво в България.

Цялото послание може да видите тук:  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР