Председателят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов

...
Председателят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов
Коментари Харесай

ВИДЕО: Тошко Йорданов и Трифонов показаха подписания анекс за връщането на бежанци у нас

Председателят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов и водача на партията Слави Трифонов демонстрираха на видео формалния анекс, подписан от българското държавно управление за влизане в Шенген по въздух.
Йорданов посочи, че в анекса написа, че България и Румъния без изискване и по най-бързия метод би трябвало да вземат всички имигранти, които са регистрирани в двете страни.

" Съгласяваме се да приемем всички мигранти, които се намират в Австрия, само че са регистрирани у нас. Преди седмица и нещо министерството на вътрешните работи на Австрия споделиха, че са към 6000 индивида, най-вече афганистанци и сирийци ", уточни ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ.

Йорданов разяснява още, че закононарушението в действителност е, че нито една друга страна не се е задължила на такова нещо - нито Гърция, нито Италия, нито Франция, нито Испания.

" Събули сме си панталоните и сме се навели, това сме създали ", уточни още той.

" Австрийците ще ни върнат всички сирийци и афганистанци. Ние ще би трябвало да ги настаним в някакви лагери. Официално през 2022 година са влезнали публично 20 000 мигранти у нас. За 2021 година са 7800 индивида, а за 2019 година са 3000 индивида. За 2022 година 9000 души са отишли в Австрия ", изясни Йорданов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР