От това как ще се развие след изборите, ще се

...
От това как ще се развие след изборите, ще се
Коментари Харесай

Никола Минчев: Казусите с Да запазим Корал и митниците са предизборен фойерверк

От това по какъв начин ще се развие след изборите, ще се разбере дали това не е просто избирателен фойерверк. Това съобщи Никола Минчев, лидерът на листата на " Продължаваме промяната " за Екологичен потенциал в студиото на Българска национална телевизия.

Според Минчев тези проблеми - с " Корал " и митниците - са интензивно предизборно мероприятие. Той изясни, че не е участвал на отписването на Кирил Петков от сдружението . Също изясни, че комисия за " Да запазим Корал " не е основана тъй като никой не е пискал, само че би могло да бъде направена.
 Никола Минчев подготвен да спомага на прокуратурата по проблема
Никола Минчев подготвен да спомага на прокуратурата по проблема " Да запазим Корал "

Отрича да е взел участие в отписването на Кирил Петков от сдружението

Никола Минчев сподели, че за жал не е развързан нито един възел към проблема. Той означи, че тези, които би трябвало да бъдат разследвани, са тежко забъркани. Депутатът от ПП-ДБ означи бездействието от страна на прокуратурата по въпросите , свързани с Нотариуса и Петьо Петров - Еврото, както  на основния прокурор Борислав Сарафов и някогашният основен прокурор Сотир Цацаров да се явят на чуване.

На въпроса Минчев акцентира, че по този начин ще е по-честно към българския гласоподавател. Той счита, че няма по какъв начин да поеме и двата поста и би трябвало да се концентрира в един. Очакванията му са откакто изборите са 2 в 1, националните тематики да подтиснат европейските.

Той разяснява и какво се чака след изборите, като изясни, че намирането на болшинство е значима, само че комплицирана задача. Никола Минчев счита, че Движение за права и свободи не е нужен сътрудник , а ПП-ДБ са се оказали неволни " сътрудници " с партията поради ГЕРБ. И Минчев счита, че Делян Пеевски има огромно въздействие в ГЕРБ.
 Татяна Дончева: ГЕРБ и Движение за права и свободи желаят болшинство след изборите
Татяна Дончева: ГЕРБ и Движение за права и свободи желаят болшинство след изборите

Според нея Законът за хазарта желае да удари избрани бизнеси, които ГЕРБ и Делян Пеевски не са подчинили

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР