Председателят на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов

...
Председателят на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов
Коментари Харесай

Тошко Йорданов нарече премиера Татяна Дончева в панталон -

Председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов назова премиера Кирил Петков " Татяна Дончева в панталон " по време на тв присъединяване пред бТВ. В предаването на Цветанка Ризова той гостува дружно с вицепремиера Гроздан Караджов.

По-рано Скоро по-късно пък от Продължаваме промяната оповестиха, че на партията на шоумена им е проблем битката с корупцията и че желаят досегашните схеми да продължат. и

И съгласно Тошко Йорданов, и съгласно Гроздан Караджов през днешният ден Кирил Петков доста е лъгал.

" Крадецът вика: Дръжте крадеца! " , разяснява по адрес на началника си вицепремиерът.

„ По-жалка картина от това да се опитваш да спасиш оцеляването на кабинета си като хвърляш обиди, клюки и същински неистини за всяко едно от нещата по адрес на вицепремиер от личния си кабинет. Това беше картината на положението на нещата в обединението. Този човек през днешния ден беше самата жалка картина на това, което се случва в обединението “, съобщи Караджов.

Той подчерта, че спомагателните средства, които е изискал да бъдат записани в актуализацията на бюджета, са били гласувани от Народното събрание по предложение на Продължаваме промяната, а не от неговата партия. Регионалният министър уточни и че досега не е сключил нито един нов контракт, а става дума напълно за заплащания по договори, които са на държавното управление на ГЕРБ.

„ Проблем е говоренето по този метод. Парламентът прие плащането на тези милиарди под напън на Политическа партия. И да имаш наглостта да приказваш, че ние сме ги желали... Караджов и да желае и половин стотинка не може да даде “, каза  Тошко Йорданов.

Според него външни дипломати са казвали какво да прави Кирил Петков, с цел да заобиколи контракта с Република Северна Македония (РСМ).

" През цялото време дружно с Весела Чернева се пробват да заобиколят съдружно съглашение и да вдигне ветото пред Северна Македония, без те да се изпълнили нищо ", добави той и изясни, че това е видно от паметни мемоари, с които разполагат в Министерство на външните работи.

По думите му " това са мемоари на непознати дипломати, които са цитирали Кирил Петков с заричане, че ще бъде вкаран успореден развой, който не е в преговорната рамка ".

По мотив концепцията на премиера Кирил Петков да търси поддръжка за кабинета от страна на 12 депутати от Има Такъв Народ, Йорданов разяснява:

" Интересно ми е по какъв начин ще откри 12 предатели в Има Такъв Народ. "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР