Председателят на парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и
Коментари Харесай

Даниела Дариткова с положителна проба за коронавирус

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова и националният представител от ГЕРБ-Пазарджик Даниела Малешкова са дали позитивни проби за ковид след извършените проби измежду всичките депутати в Народното събрание.

Д-р Дариткова и Даниела Малешкова се намират в положително положение и нямат никакви недоволства, оповестяват от партията. Те са уведомили фамилиите си и ще се подложат на доброволна карантина за 28 дни у домовете си. Двете няма да вземат участие в идните съвещания както на парламентарните комисии, по този начин и в пленарните съвещания.

Самата Дариткова показа и във Facebook за болестта си.

"За страдание през днешния ден ми бе доказана позитивна проба за ковид. Това постанова идващите 28 дни да остана под карантина в дома си. Чувствам се добре, нямам никакви признаци на болестта.

Ще бъда разполагаем на моите пациенти и ще ги съветвам по телефона. В лекарския кабинет, където е практиката ми, ще бъда замествана от сътрудници. През последната седмица, когато съм преглеждала пациенти, съм спазвала всички противоепидемични правила и няма риск да съм ги заразила.

Моля ви, пазете се! #ОстанетеСиВкъщи ", написа тя.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР