Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски обяви, че

...
Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски обяви, че
Коментари Харесай

ДПС иска гаранции за общински проекти в бюджета

Председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски разгласи, че партията ще поддържа държавния бюджет, в случай че в него са включени съответните предпочитани планове за всяка община . Изискването е сложено за обезпечаване на равни благоприятни условия за развиване и постигане на европейски стандарти на живот в обитаемоте места. Позицията е декларирана след среща с кметовете на Движение за права и свободи в Благоевградско.

Пеевски акцентира, че триумфите на локалните избори, където Движение за права и свободи се утвърди, съгласно него, като втора политическа мощ, задължават партията да работи в интерес на общността посредством сполучливото осъществяване на своите политики на локално равнище . Според него, реализацията на обещаните планове е допустима при изискване, че кметствата и общинските препоръки имат нужния запас и работят в постоянна среда.

" Ние желаеме от изпълнителната власт да откри ясни и транспарантни механизми, които да подсигуряват, че всички общини ще получат еднакъв достъп до средства, нужни за реализиране на значително усъвършенстване в живота на жителите, " съобщи Пеевски. Движение за права и свободи акцентира на потребността от ясни правила и гаранции, които ще спомогнат за реализирането на общинските начинания и ще допринесат за възстановяване на инфраструктурата и публичните услуги в районите.

На срещата участваха и зам - ръководителят на Народно събрание Филиз Хюсменова, зам.-председателите на Движение за права и свободи Йордан Цонев, Халил Летифов, Станислав Анастасов, зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид, народните представители Ертен Анисова и Цветан Енчев. регионалните ръководители на Движение за права и свободи Шумен Айсел Руфад, на Движение за права и свободи Хасково Мехмед Атаман, на Движение за права и свободи Благоевград Ведат Хюсеин.
 Движение за права и свободи
Движение за права и свободи " крие в ръкава си " богата банка фрагменти

Ако се следва партийната традиция младежкият водач да поеме управлението, само че Движение за права и свободи може да изненадва
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР